- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Home server / házi szerver építése
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- DUNE médialejátszók topicja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blue Thunder
senior tag
Szerintem igen.
Utána néztem kicsit futólag...van ugye ide, meg sata is rajta de nem láttam olyat hogy valami megakadályozná....biosfrissítéseket néztem az sincs ami ilyennel összeköthető....de itt van rendes leírás böngészd átTelefonszámom: 06-30-6-570-800 +++ Ha írok PM-et tisztelj meg azzal ha bent jársz hogy válaszolsz!!!
-
Scytha
tag
Én csináltam, reménykedtem, hogy csak valami szoftveres hiba, nem kellett volna valóban... nem gondoltam bele, hogy ez lehet belőle. A front panel be van kötve kettő darab helyen is próbáltam (usb 6_7 és usb8_9), de egyikben sem működik. De ezzel korábban is szórakoztam és nem sikerült. Nem tudom mi lehet a hiba, nehezen tudom elképzelni, hogy a két csatlakotó rossz, illetve kipróbáltam 2 front panel kábellel meg mindennel együtt. Valami ötlet?
ui.: a front panelnél az egér alján lévő optika felvillan, ha bedugom, de aztán semmi. usb-s billenytűzet nem reagál.
[ Szerkesztve ]
-
-
windlord
őstag
-
prmcsk
addikt
Furcsállnám, ha a lap nem kezelné a zsugát.
Vigyázz, mert nekem is volt már olyan kialakítású dvi/d-sub átalakítóm, amin nem volt kép.
Szerintem cserélj és utána mondjuk ki, hogy más a gond."Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program
- Home server / házi szerver építése
- Az USA pénzügyminisztériumától loptak fájlokat a hackerek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- BMW topik
- További aktív témák...