- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- Androidos fejegységek
- Bluetooth hangszórók
- Egérpad topik
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csorbi
addikt
válasz
HaZsolt #86657 üzenetére
Nem látom hogy tudna-e CPU nélküli BIOS frissítést a lap (vannak ilyen lapok, de az KÜLÖN feature-ként fel van tüntetve). Így lottó az egész, belerakod a CPU-t és kiderül, hogy elindul-e, akkor talán tudsz frissíteni - de jó eséllyel nem fog. Ha nincs kéznél kompatibilis CPU, akkor egyszerűbb ha bedobod a lapot egy számtech boltba/szervizbe, 2-3e Ft-ért lefrissítik neked.
-
-
wolfman
veterán
válasz
HaZsolt #54863 üzenetére
Igen, tisztában vagyok vele, hogy hiánycikk. És hogy most aránytalanul nagy árat is lehet kérni érte.
Egyelőre azért megtartanám, csak ez az USB 3.0 g..iskedés ami az agyamra megy.
Reggel néztem, hogy a hatból csak 4 baszódott el, kettő működik másik gépben, 4 ott sem.
-
törölt tag
válasz
HaZsolt #51303 üzenetére
Ezt csak az ippon tudhatja. Meg kell kérdezni őket.
Ezeket a mese LAN vezérlőket meg nem igazán ismerem, csak hírből. Szerintem egyébként az égvilágon semmi előnyöd nem származik belőle ha az újabb van rajta. Maximum kicsivel tovább lesz támogatva.
Egyébkétn a Giga féle összehasonlításra itt a link. Van egyébként egy RU verzió is, ahhoz meg WoT prémium dolgok járnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest