Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- BIOS topic
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery0505
aktív tag
válasz
Pityu. #89475 üzenetére
Most láttam én is, hogy felkerült egy újabb BIOS verzió, az F5a mindössze 2 nappal az előző verzió feltöltése után. Szóval biztos gondok vannak a BIOS-sal, ha így tolják ki az új BIOS-okat.
Az F4-es BIOS-t töltöttem le és raktam fel. Az új F5a biosban azt olvasom, hogy memória kompatibilitási problémákat javítottak, és az alaplapon a DRAM LED világít... Tehát az F4-ben valami gond volt a memória kezeléssel. Az F3-as BIOS volt rajta eredetileg, és Ryzen 7 9800x3D proci van benne. A memória meg G.SKILL 32GB KIT DDR5 6000MT/s CL30 Ripjaws M5 RGB Black. Nem értem egyébként, hogy egy csúcsalaplapot miért nem lehet rendesen megcsinálni, az ember azt várná, hogy jó legyen. Mondjuk jó is volt, csak miért nem lehet normálisan frissíteni a BIOS-t, ha nem sikerül valami miatt. A Windowst is akárhányszor meg lehet próbálni, ha nem sikerül, vagy megakad a telepítés. Ezt is így kéne megcsinálni szerintem.#89474 pandras83
Megpróbálom így is, hátha segít. Az a baj, hogy az 50-es kódnál megakadt az újraindítás után, és aztán már csak a 4F kódig jut el.
Új hozzászólás Aktív témák
- G.SKILL Trident Z5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 7200MHz
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z Royal 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Beast RGB 2x16GB 3600MHz DDR4 memória (KF436C18BB2AK2/32)
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z Royal 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 16GB / 32GB 5600MHz Laptop RAM!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest