Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gery0505

aktív tag

válasz Pityu. #89475 üzenetére

Most láttam én is, hogy felkerült egy újabb BIOS verzió, az F5a mindössze 2 nappal az előző verzió feltöltése után. Szóval biztos gondok vannak a BIOS-sal, ha így tolják ki az új BIOS-okat.
    Az F4-es BIOS-t töltöttem le és raktam fel. Az új F5a biosban azt olvasom, hogy memória kompatibilitási problémákat javítottak, és az alaplapon a DRAM LED világít... Tehát az F4-ben valami gond volt a memória kezeléssel. Az F3-as BIOS volt rajta eredetileg, és Ryzen 7 9800x3D proci van benne. A memória meg G.SKILL 32GB KIT DDR5 6000MT/s CL30 Ripjaws M5 RGB Black. Nem értem egyébként, hogy egy csúcsalaplapot miért nem lehet rendesen megcsinálni, az ember azt várná, hogy jó legyen. Mondjuk jó is volt, csak miért nem lehet normálisan frissíteni a BIOS-t, ha nem sikerül valami miatt. A Windowst is akárhányszor meg lehet próbálni, ha nem sikerül, vagy megakad a telepítés. Ezt is így kéne megcsinálni szerintem.

#89474 pandras83
    Megpróbálom így is, hátha segít. Az a baj, hogy az 50-es kódnál megakadt az újraindítás után, és aztán már csak a 4F kódig jut el.

Új hozzászólás Aktív témák