Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfefe
addikt
válasz katt777 #20244 üzenetére
Figy tele offolhatjuk a temat de itt van amit irtal es ami "hulyeseg, dedo" es nem ez volt a kerdes:
"De azt tudtad, hogy a macska bundája az egyik legjobb hőszigetelő? (Vagy erre értetted a szigetelt házat? ) Persze, hogy ráül, ha ilyen jó meleg helyet talál. Lehet, írnod kellene a lap supportjának."A tanacsokat megfogadom de poenkodasra nem vagyok kivancsi az nem tanacsadas, erre irtam hulyeseget mindenki tud irni.....
Ennyi.Vissza a temahoz: nem tudom hol meri a lap a hot nem ertek hozza. Most feltettem a macho-ra a ventit majd meglatjuk igy mennyi lesz. De ahogy nezem nemigen valtozott a dolog.
Ez esetleg problemanak: ? a macho borda pont a hatso kifujo venti elott van kb. fel centire tole nem lehet, hogy igy a hazbol nem sok levegot tud kifujni? A macho bordat tudnam meg esetleg megforditani mert ez ugye ugymond el van csusztatva, hogy a masik oldalon elferjenek a magas ramok. De nekem nincsen magas ram igy ha megforditom akkor a borda nem kozvetlen a hatso "kifujo" venti elott lenne. Igy talan a hazbol tobb levego jutna ki...[ Szerkesztve ]
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
Apollo_21
addikt
válasz katt777 #20244 üzenetére
Igazából a Vga-ra megy nagyrészt..és talán az alá eső kis részére a lapnak..számításba kellene venni h hol van a mérési pont a lapon..mert ezt nemtudom
A vga feletti rész megoldott mert egy genesis hűti a vizszintes részére tett ventivel a lap felé... a függöleges része meg a belső oldalról tolja a bordára amelyet a másik oldali ventivel szívja ki a házból a meleget...
Venti zaj a HAF esetébe csak a gyári hátsó házventit mondanám hangosnak.(kukáztam is, megoldja a genesis 3. ventije)a többi nekem elenyésző...Vga hűtés elnyomja 2200as fix fordulatonAmikor passzív karim volt csak egy halk kis susogást lehetett hallani, persze a proci hütésen sem volt tavaly 1venti sem
Felsőventis rész inkább csak úgy ottvan..sztem nemsok szerepe...tesztelgettem anno 2féle pasztázást több beállítást tuningot...minden félét..semmi érdemleges különbség nemvolt, minden játék lefutott 2-3x egy beállítással h hitelesebb legyen de 1-2fokos le föl ingadozás volt..örültem az elején h jajdejó hűvösebb 3fokkal..majd a kövi ugyanolyan tesztnél kitalálta h jó most akkor melegebb 4el
Pasztában sajnos én nemhiszek..Arctic-okban főképp...most egy IC esentials arany van-..ugyanazt hozza pedig rosszabb a hőátadó értéke....remélem jól fogalmaztam
[ Szerkesztve ]
Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Környezetvédelem
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.