- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pergabb
senior tag
válasz
imotrepus #75908 üzenetére
Auert gondolom amugy, hogy nem mb hiba, mert ugye win10-ben alapbol be van kapcsolva a gyorsinditas. Olyankor kb hibernalva van a rendszer, elso gebasz utan pedig a win-t ugy foltoztam, frissiteseket mai napig nem is tudja telepiteni, csak sok a melo es nem volt idom sem kedvem ujra huzni. Ergo ilyen allapotban a bekapcsolas lehet win miatt is. Amikor picit foltozom, utana mindig rendesen bekapcsol, plussz atom stabil, max a pasztazas szar, mert meg egy ventivel a dh15-on melegebb lett a proci :) nem vagyok egy nagy paszta bajnok :D
Proci meg alapbol selejt, kurva sokat ker enni es melegszik, oc kb felejtos, cserelik is, mert alaplap a hirtelen turbo 1.5volt feletti ertekeket ad, ami nem az mb hibaja, kezzel allitva is tapasztaltam, hogy eszmeletlen sokat akarna zabalni a proci, azt meg semmivel nem hutom le soha
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest