- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Milyen DVD-írót vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NYPD
aktív tag
válasz
#72688384 #75500 üzenetére
10 éves 6 lakásos társasház. A biztosítékdobozban kb 10-12 db kismegszakító van, 10-16A vegyesen. Áramkör van bőséggel, majd le kell csekkoljam, hogy pontosan melyik hova, mert azt még nem nagyon térképeztem fel. (béreljük amúgy, és meg sztem a tulaj se tudja h mi merre hány m)
Kialakítása viszont olyan, hogy csak két aljzat, ami szóba jöhet, ahonnan táplálni tudom a cuccokat. A másik megoldás, hogy cigányba a nappali másik feléről áthozni egy hosszabbírót, abba viszont a teraszajtó előtt egyszer valaki biztos fejreáll, meg gányul is néz ki.
Ezt mondjuk egy teszt erejéig kipróbálom majd, így mi történik, ha mondjuk a gépnek onnan adom a delejt.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az OpenAI nem kér Musk 97,4 milliárd dolláros vételi ajánlatából
- Melyik tápegységet vegyem?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LGA2011 Dual CPU foglalatos alaplap - v2 Xeon támogatás - számla, 6 hó garancia, kiegészítők
- CPU FOGLALATcsere foglalatjavítás LGA 1700 1200 AM5... elgörbült tüske hibás alaplap javítás szerviz
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS XTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz KF436C16RB12K2/32