-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kecso2009
tag
válasz
Csabis #68429 üzenetére
Sziasztok! MSI B450 gaming plus max alaplapom van, és a hang driverrel van problémám.
Win10 telepítés után telepítettem a drivereket, csatlakoztattam hátra a hangszórót, szólt is rendesen, viszont a realtek HD hangkezelőben a hanghatásokat nem tudom kezelni. Átirányít a nahimic-re de nem csinál semmit. Utána néztem, leszedtem újra a nahimic drivert, most a programot meg tudom nyitni, viszont hiába állítok bármit is a nahimic programban hanszórókon (bass, treble) semmi változást nem érzek.
Ezen kívül ha a gép elejéhez (mic, speaker) foglalatba csatlakoztatom a fülesem, akkor nem szól a hangszóró, de a füles sem.
Van rá valami gyógymód, ötletetek hogy mit csináljak? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest