Hirdetés
- Apple notebookok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kensei96
csendes tag
Üdv Mindenki
Mivel nem tudom egyszerűen kitalálni hogy pontosan miért is csinálhatja ezért úgy gondoltam ide fogom írni mivel lehet alaplapi gond lesz ez az egész de lehet akármi.
Tegnap jelentkezett a probléma tehát tegnap előtt még SEMMI BAJA SEM VOLT. A Windows gondolt egyet és nem reagált semmire. Az ablakokat nem tudtam bezárni és egyik ablakról se tudtam átlépni a másikra(tehát a mögötte lévőre) és csak a tálcán engedte). A feladatkezelőnél sem tudtam bezárni semmit. Utána meg már fokozódott, a jpg fájlokat társítanom kellett valamivel mert valamiért nem detektálta hogy azok bizony jpg-k.Utána gondoltam egyet és teljesen visszaállítottam a windowst. Csak a C meghajtót tehát az ssd-men van a windows, mivel a 2 terás vinyómon van nekem mindenem, és nincs most mire lementenem a cuccaimat tehát ez csak ideiglenes. Viszont az hogy teljesen tehát a személyes fájlokat is dobtam a francba, mivel úgyis jóformán mindenem a 2 terás vinyómon van, még ez sem oldotta meg a problémát. Annyi különbséggel hogy CTRL+ALT+DELETE kombóval ezt a bugot megszakíthatom viszont egy nap jó párszor meg kell hogy csináljam ezt.
Eszembe jutott hogy lehet akár vírus is. Még visszaállítás előtt átellenőriztem a gépet. a bittorrentet jelezte ki amit szépen el is intézett a vírusirtó. Azon kívül mást nem talált. Úgy tudom ilyesmi vírusok amik ilyesmit tudnának csinálni csak régebben voltak és most már csak inkább bitcoin bányászatra használnak vírusokat. De én egy olyan oldalra sem léptem fel és egy olyan programot se töltöttem le ami vírusos lenne. Próbáltam minél jobban odafigyelni mint világéletemben hogy egy vírus se kerüljön a gépemre és őszintén szólva ez az első alkalom hogy ilyesmit csinálna a gépem.
Tehát mi lehet a probléma? Visszaállítás után is csinálja csak meg tudom trollkodni ezt a bugot. Ez szoftveres tehát valami windows bug is lehet, vagy alaplapi? Vagy netán a vinyóm haldoklik? Mert már magam sem tudom mi a probléma forrása. :/
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest