- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nefri
csendes tag
válasz
Garsza #43830 üzenetére
OO micsoda trükköket tudsz
Megpróbáltam és működik azaz a táp beindul, meg az összes további rácsatlakoztatott eszköz. Tehát, ahogy mondtad, ebből következik, hogy valószínűleg az alaplappal lesz a probléma bár elég tanácstalan vagyok, hogy miféle. Valószínűleg csak részlegesen ment tönkre és az indítójel továbbítása + ház áramellátásához kapcsolódó részekkel van a gubanc. Illetve előbb felfedeztem, hogy az alaplapon az alaplap és a ház elektronikájának csatlakozó kábelei mellett van egy kis piros lámba, ami viszont nem világít. Nem vagyok biztos benne, hogy ez pont erre vonatkozik, de könnyen elképzelhető.
Csodálkoznék ha ilyen minimális információkból megtudnátok állapítani a problémát, de ha bármi javaslatotok van írjatok bátran, minden tippért hálás köszönet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- BMW topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Akciófigyelő: Laptop jár a Razr 60 Ultra mellé
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy ruhás topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- Corsair VENGEANCE LPX DDR4 RAM 16GB (1x16GB) 3200MHz CL16 Intel XMP 2.0 INGYEN FOXPOST
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- Corsair Vengeance RGB RS 16 GB (1 x 16 GB) DDR4 3.200MHz C16 Intel & AMD INGYEN FOXPOST
- Garanciális! Asus ROG CROSSHAIR X670E HERO Alaplap! BeszámítOK
- DOMINATOR TITANIUM Fin Accessory Kit (Feles) INGYEN FOXPOST
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest