Hirdetés
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Asztrofotózás
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Hello egy csak netezésre használt gép:
Gigabyte GA-EP35C-DS3R (NorthB: Intel P35, SouthB: Intel ICH9R)
Core2Duo E6400 (TDP 65 W) gyári hűtővel
Geforce GT210 passzív (TDP 30W körül? [link])
2x2GB Kingmax 1333 DDR3
Samsung 840 120GB SSD
Sata DVD író
1x12cm, 2x8cm ventik
RASURBO DLP65.1 650W [link] 2 évesEddig semmi baja nem volt. Most azt mondják valamikor sípolt, valamikor egyáltalán nem akart bekapcsolni, ha igen akkor nem volt kép és kikapcsolni nem lehetett. A táp gagyi márka, de mondjuk a gép is alig fogyaszt valamit. Arra tippeltem azért én is, viszont a jelenség eléggé furcsa és biztosra kellene menni.
Mikor idehozták bekapcsoltam és egyből indult semmi baja, órákon át ment sokszor ki-be kapcsoltam mire végre előjött. Memória hibát sípolt (award repeating endless loop), és amikor kivettem az egyik ramot tényleg egyből megjavult (egyéb eszközök lekötésétől nem). A másikkal mindkét foglalatban jó volt, de ezzel egyikben sem, se egyedül se párban, sokszori próba azzal csak sípol.
Ma reggel visszatettem mindkét ramot, visszadugtam minden mást is és semmi baja, úgy látszik éjszaka kipihente magát. Egész nap megy és azóta sem tudom újra előhozni a hibát. Ebből volt 5 óra memtest86+ 0 hibával, csak azzal a modullal amivel tegnap el se indult. 1 óra OCCT teszt power supply-ra állítva, meg jópár újraindítás. Feszültségek a bios meg a programok szerint rendben vannak, hőmérsékletekkel sincs baj, csendben van az egész gép, gyors, nem fagy le. Az alaplapon nem látszik semmi, a normálisabb kondik vannak rajta Ultra Durable 2.
Így elég nehéz, hogy nagyrészt teljesen jó a gép és csak elég ritkán gajdul meg. Találkoztatok ilyennel?
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest