-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szallasi007
őstag
Sziasztok, osszeraktam ma egy H97-Plus-ot egy 4690-el. Rendkívül furcsa dolgokat produkált (folyamatos windows kék halál, Biosban satas eszközöket hol látta hol nem). Szetszedtem a gépet és a socket lábai el voltak hajolva, ami nagy idegeskedésembe észre sem vettem a boltban mutatták meg és közölték hogy gariba nem cserélik mert én voltam a pancser. Tény hogy lehet hogy én csináltam (az elmúlt két hétben ez a 3-ik gép amit összeraktam a másik kettő hibátlanul megy). A szervizben a lábakat visszahajlították és a procit is berakták (nehogy megint elbénázzam
). Azóta jónak tűnik viszont egyszer egy restart után a boot sorrendet osszekeverte és a 8.1 sokkot kapott ettől. Szerintetek a lap még menthető vagy adtam a lábolással a sz@rnak egy pofont?
(Bios update is megvolt ami hibátlanul felment)
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hardcore café
- Bestbuy játékok
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gyúrósok ide!
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- AMD TUF FÉLKONFIG Ryzen5 5600g 32Gb G.skill DDR4 WIFI CM hűtés , garanciával .
- FURY 32GB Beast RGB DDR5 6000MHz CL36 KIT Memória!
- Eladó félkonfig!!! Asus H110M-K és i5 6400 CPU!!! Beszámítok!!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ELKELT! FOXRA VÁR!!I ASrock B460 Steel Legend LGA1200
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged