- Apple asztali gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Projektor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShadowK
tag
Sziasztok,
Nem 100%-osan alaplaphoz kapcsolódó kérdés, de közel lehet a dolog(sajnos).
A gép pár napja elkezdett elég random időpontokban fagyni. Nem kékhalál vagy hasonló, egyszer csak fekete képernyő és num lock se reagál onnantól kezdve, ezt kipróbáltam. Teljesen random, hogy pár perc alatt fagy le, vagy pár óra után.A config: P35C-DS3R, C2D E2180 benne, Galaxy 8800GT hőcsöves nagyhűtős fajta, 4G DDR3 ram (nyomtam egy memtestet, nem éjjelre, de a 100%on átment, nem mutatott bajt).
Fel van húzva 2000-ről 2800-ig, de full defaulton is ugyanúgy fagy néha.Nincs melege, ki volt takarítva tegnap kompresszorral
Hogy derítsem ki, hogy mi az ami vacakol? Miután 100%on átment egy memtest, hiába hagyom ott fél napra, közben max lefagy megint és nem memtest errort fog dobni szerintem, úgyhogy azzal sokra szerintem nem megyek.
Tényleg, BTW csinálta már 1 éve is, de akkor elvileg az egyik DDR2 ram modul ment meg, akkor vettem bele a DDR3at. Akkor úgy eléggé abbahagyta.
Kicsit alaplap baj gyanús nekem. CPU-t kétlem, másképp nem időnként jönne elő, hanem egyszerűen nem menne, VGA... hát, nem terhelés közben áll le, simán egy powerpoint alatt gyakorlatilag 0 terheléssel. Ki lehet ezt valahogy deríteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- fűnyíró traktor
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest