Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ShadowK

tag

Sziasztok,

Nem 100%-osan alaplaphoz kapcsolódó kérdés, de közel lehet a dolog(sajnos).
    A gép pár napja elkezdett elég random időpontokban fagyni. Nem kékhalál vagy hasonló, egyszer csak fekete képernyő és num lock se reagál onnantól kezdve, ezt kipróbáltam. Teljesen random, hogy pár perc alatt fagy le, vagy pár óra után.

A config: P35C-DS3R, C2D E2180 benne, Galaxy 8800GT hőcsöves nagyhűtős fajta, 4G DDR3 ram (nyomtam egy memtestet, nem éjjelre, de a 100%on átment, nem mutatott bajt).
    Fel van húzva 2000-ről 2800-ig, de full defaulton is ugyanúgy fagy néha.

Nincs melege, ki volt takarítva tegnap kompresszorral :D

Hogy derítsem ki, hogy mi az ami vacakol? Miután 100%on átment egy memtest, hiába hagyom ott fél napra, közben max lefagy megint és nem memtest errort fog dobni szerintem, úgyhogy azzal sokra szerintem nem megyek.
    Tényleg, BTW csinálta már 1 éve is, de akkor elvileg az egyik DDR2 ram modul ment meg, akkor vettem bele a DDR3at. Akkor úgy eléggé abbahagyta.
    Kicsit alaplap baj gyanús nekem. CPU-t kétlem, másképp nem időnként jönne elő, hanem egyszerűen nem menne, VGA... hát, nem terhelés közben áll le, simán egy powerpoint alatt gyakorlatilag 0 terheléssel. Ki lehet ezt valahogy deríteni?

Új hozzászólás Aktív témák