- Fujifilm X
- Milyen videókártyát?
- A világ legrosszabbul örzött titka lett az új Ryzen Threadripper sorozat
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- DUNE médialejátszók topicja
Aktív témák
-
FikuszKukisz
csendes tag
Sziasztok korábban írtam hogy le fagy a gépem most egy Asrock A785GMH alaplapom van gyanakodtam hogy a tápom nem bírja el a gépet és kíváncsiságból kivettem a videokártyát és nincsen lefagyás pedig a tápom 1 Chieftec 450 Watt szerintem elkel hogy bírja. Most az is felmerült hogy az alaplapi VGA és a rendes össze akad lehetséges ez, és mit lehet csinálni ellene? Valakinek ötlete.
-
FikuszKukisz
csendes tag
válasz
FikuszKukisz #27945 üzenetére
ja a konfig Asrock A785GMH, Phenom2 x2 550, 2+1DDR2 800Mhz, HD 4670, 450 chieftek táp ATX ház alap billentyűzet, MX512 egér. Az az érdekes ebből csak alaplap/proci cseréltem és előtte ment minden szépen.
-
FikuszKukisz
csendes tag
válasz
BluEyes #27943 üzenetére
Az alap lap 40 fok, proci nincsen húzva, Ramok auton vannak a gépen csak vga driver alap (de már volt a legújabb catalyst is), progi csak mozila, linuxom nincsen, ramokat próbáltam külön is, mert most DDR2 2Gb és külön 1Gb van, egér cserét még nem próbáltam de az miatt szerintem nem állhat be az egész rendszer és valamikor újra indítja magát valamikor csak resetre reagál.
-
FikuszKukisz
csendes tag
válasz
kovacsroli #27941 üzenetére
már újra raktam vagy 4szer win7-et vista is volt 2 szer semmi változás
-
FikuszKukisz
csendes tag
valakinek ötlete
-
FikuszKukisz
csendes tag
sziasztok. Asrock A785GMHvan de sokszor lefagy és újra indul a gépem lehet hogy melegszik mert elvileg olyan 40 fok körül van ez ideális?
-
FikuszKukisz
csendes tag
valaki nekem
-
FikuszKukisz
csendes tag
#27884 erre valaki? mert nem tudom sehogy használni a gépet
-
FikuszKukisz
csendes tag
Sziasztok lenne 1 olyan problémám hogy tegnap vettem 1 Asrock A785GMH/128M bele 1 Phenom2 x4 550 és nagy nehezen felraktam a Win7 és gondol 1 és pokolian lelassul de olyan szintre hogy az egér is 2-3 perc késleltetéssel mozdul meg szerintetek ez alaplapi hiba vagy van ötlete valakinek( személyes tapasztalat is érdekel ha volt ilyen valakinek) Én arra is gondoltam hogy ram hiba de simán látja de ötletem nincsen
Nagyon megköszönném a segitséget.
Aktív témák
Hirdetés
- Hibás ASRock h110 pro btc alaplap+i3 6100
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Gigabyte B85M-HD3 félkonfig
- Asus M5A78-L/USB3 + FX4130 eladó
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest