- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- Home server / házi szerver építése
- LG LCD és LED TV-k
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Riasztó topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
Aktív témák
-
Petzval
senior tag
válasz
Lori82 #43114 üzenetére
Az nem evidens hogy egy lap attól lassú mert fél mega van benne.Vehetsz egy mega RAM-ot de látványos gyorsulást ne várj tőle mert a RAM kapacitás nem sebesség és egy lap lassulhat alkatrészek kapacitásvesztésétől is.Pont nekünk is van D1961-es Fuji lapunk hiába tettem bele egy mega RAM-ot nem lett gyorsabb egy petákkal se.
Meg kell nézni a lapon nincsenek e felpúposodott kondenzátorok.mert ilyenek is lassítják a lapot. -
Gabesz144
senior tag
válasz
Lori82 #39487 üzenetére
Nem azt mondtam hogy az összes hibás hanem hogy vannak hibás darabok, lehet hogy picit több mint az átlag, de lehet hogy kifogsz egy tökéletes darabot.
Ha hibás akkor viszont garanciába cserélik. Egyébként a 950 MHz-es ugyan azt tudja sebességbe mint az 1000 MHz-es 2-3 % az eltérés ez olyan 2-3 FPS játékokál ami elenyésző. -
janos80
senior tag
válasz
Lori82 #39199 üzenetére
jaj hány lapnal+vga-nal volt és még van is ilyen,hogy a memoria rogzito fule beleutkozik. ezt csak azt az embert zavarhatja kicsit,aki napi szinten ki-be rakosgatja a ramokat. ha csak havonta veszed ki,akkor már biztos nem fog zavarni.
a masik,hogy ha megnezed a gyarto oldalan,hogy milyen ramokkal probaltak,akkor lathatod,hogy pl 4gigassal probaltak és ment, dubalban is,tehat 8giga ram biztosan menni fog benne
udv
Janos -
Воланд
titán
válasz
Lori82 #39199 üzenetére
"ebbe az alaplapba [link] bele tudok rakni 2*4 gb ram memóriát?"
Igen.
"ez azt jelenti,hogy 1 slot akár egy 8gb modult is elbír?"
Igen.
"A következő kérdésem az lenne,hogy megbírkozik-e ez az alaplap egy gtx 560 ti gigabyte videókártyával"
Igen. Az általad idézett szöveg arra vonatkozik, hogy nehezen tudsz úgy memóriát cserélni, hogy ha bent van egy diszkrét vga.
-
Heffi
őstag
válasz
Lori82 #39184 üzenetére
Kicsit vissza kell olvasni, volt már róla szó: A p61 nem kezeli raid módban a merevlemezeket, kevesebb PCIe csatornát kezel ... Az ilyen gyengébb chipsetes lapok integrált audióból, bioszból is gyengébbet kapnak, szóval ezeknél a cél a gyártás olcsósítása. De alapórajelen + turbo ezekben is működnek a procik
-
Lenry
félisten
válasz
Lori82 #39144 üzenetére
ha találsz olyan lapot, ami ugyanezt tudja, de olcsóbb, akkor értelemszerűen ennek rosszabb az ár/érték aránya, egyébként meg azt veszel, amit preferálsz, neked kell használni.
azt is mondták,hogy a gigabyte pci slot kialakítása nem az igazi
és ez pontosan mit is jelent?
-
Petzval
senior tag
válasz
Lori82 #38978 üzenetére
Ház ezerféle van én pld most vettem egyet amibe csak a microATX lap megy bele direkt vettem ilyet.Még egy cm-el nagyobb lap se fér bele. Nyilván felfele méretre kompatibilis. Csak a tápcsatlakozókat kell figyelembe venni mert 24 Pin-es a táp a lapon.A lapok teljesítménye kicsit függ a mérettől de nem szignifikánsan
Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fűnyíró topik
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kedvenc zene a mai napra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (1x32GB) DDR4 3600 (PC4-28800) C18 INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- DDR4 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- ASRock H81M-VG4 R2.0 LGA 1150 alaplap
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest