Aktív témák
-
Gabesz144
senior tag
válasz
Lori82 #39487 üzenetére
Nem azt mondtam hogy az összes hibás hanem hogy vannak hibás darabok, lehet hogy picit több mint az átlag, de lehet hogy kifogsz egy tökéletes darabot.
Ha hibás akkor viszont garanciába cserélik. Egyébként a 950 MHz-es ugyan azt tudja sebességbe mint az 1000 MHz-es 2-3 % az eltérés ez olyan 2-3 FPS játékokál ami elenyésző. -
Gabesz144
senior tag
válasz
Lalee88 #39478 üzenetére
Nem csak a közepén áll ki egy kisebb rész ami hosszabb?
Ha igen akkor semmi gond mert az belefér az alaplapon lévő jukba, azért csinálták meg így hogy mikor berakod az alaplapot akkor ne csússzon el a csavarozásnál megvezeti a lapot és így egyszerűbb felrakni.
Nekem is ilyenek voltak a CM Storm Sniper-nél -
Gabesz144
senior tag
válasz
wicken #39462 üzenetére
Az i5 és az i7 sandy procik a jelenleg kapható legjobb processzorok, nekem is egy i5-2500k procim van és eszméletlenül gyors a régi core 2 duo E6850 es procimhoz képest.
Csak azért írtam az asus márkát mert nekem igen jó tapasztalataim vannak velük de az tény hogy voltak és lesznek is hibás lapok ezt sajnos nem lehet kiküszöbölni. A gigabyte lapokat nem ismerem annyira náluk a gyárilag tuningolt vga-kal vannak problémák. -
Gabesz144
senior tag
válasz
wicken #39459 üzenetére
Hali!
Kb: mennyit szánnál rá, mert az a nem túl drága lehet 70 ezer is meg lehet 150- is.
Egy i5-2500 bőven megfelel a mai játékokhoz és munkához is tökéletes ha tuningolni akarod akkor a 2500K jelzésű kell ha nem akkor jó a sima is. i5-2500K procit már 45 ezer körül lehet kapni, a sima i5-2500 pedig 42 körül van tehát érdemes megvenni szerintem a K-s darabot. Alaplapba nehezebb a választás. Márkába én Asus lapot vennék de ezeknek az ára nem az olcsó kategóriába van. Asusból P8P67, P8P67 Pro vagy esetleg Sabertooth de még ott az Evo is ezeknek az ára olyan 35 és 45 ezer körül van.
Az AsRock lapok a legolcsóbbak de ezeket nem ismerem mivel nekem midig is asus lapjaim voltak, ASRock P67 Extreme4 35 ezer körüli áron van. Ezekkel a lapokkal kilehet használni a K-s procik tuningolhatóságát. Ha nem akarsz tuningolni akkor jó a sima K-nélküli proci de akkor nem kell P67-es lap hanem elég egy H67-es is, az Asus P8H67 25 ezer forint jelenleg, vagy a Asus P8H67-V 32 ezer és ezzel kitudod használni a prociba az IGP-t (Integrált Grafikus Processort) ami viszont a 2500K procikba kicsit erősebb. -
Gabesz144
senior tag
válasz
DonThomasino #38915 üzenetére
Nekem nem .
Tökéletesen működik minden, de nem P8P67-es lapom van hanem egy P67 Sabertooth.
Nem tudom hogy a P8P67 hogy indul, és miért csipog sajnos. -
Gabesz144
senior tag
válasz
DonThomasino #38889 üzenetére
Na látod, ugye nem volt annyira vészes
.
Igaz hogy elég passzentosra sikerült valahogy máshogy is megoldhatták volna de működik így is.
-
Gabesz144
senior tag
válasz
DonThomasino #38851 üzenetére
Igen elég feszesnek tűnhet de tuti jó lesz nekem is recsegett rendesen de már szereltem össze pár gépet és tutira nem lesz semmi gond.
-
Gabesz144
senior tag
válasz
DonThomasino #38839 üzenetére
Teljessen normális dolog a nyöszörgés
.
Nyugodttan határozottan nyomjad csak le nem lesz semmi gond nekem is nyöszörgött és semmi probléma nem volt.
Aktív témák
Hirdetés
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 RGB 32GB (2x16GB) 6000MT/s DDR5 CL36 INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast RGB 16GB 3200MT/s DDR4 CL16 DIMM INGYEN FOXPOST
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Corsair VENGEANCE LPX DDR4 RAM 16GB (1x16GB) 3200MHz CL16 Intel XMP 2.0 INGYEN FOXPOST
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest