Hirdetés
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- ASRock lapok általában
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen házat vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
ben2
tag
"Nem az, maximum vitatható."
A törvénysértés nem szubjektív fogalom: vagy történt törvénysértés, vagy nem.
Amíg még a törvénysértés tényét sem állapították meg, addig csak azt lehet biztosan kijelenteni, hogy XY-t törvénysértéssel vádolnak.
Egy jogállamban pedig a vád vitatható, nem az ártatlanság."Ellenben ex-has kijelenteni, hogy semmi törvényelleneset nem tettek, mert nincs róla jogerős bírósági ítélet, az viszont kifejezetten noszensz."
Szép szalmabáb, de én nem állítottam, hogy semmi törvényelleneset nem tettek (mivel nyilván nem ismerhetem a DOGE minden egyes lépését és azok jogi következményeit). Ha viszont valakit törvénysértéssel vádolsz, sőt hogy kb. minden cselekedete törvénysértő, akkor azt bizonyítanod is kell. A vád önmagában pedig sem a törvénysértés tényére, sem pedig a bűnösségre nem bizonyíték.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Renault, Dacia topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- ASRock lapok általában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Acer Switch SA5 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest