Új hozzászólás Aktív témák

• Dare2Live

félisten

válasz Soderes #6 üzenetére

A wqhd/"4K" mellett a másik ami "megjelent" az az FPS hajhászás. Régen örültünk ha FHDben elment a game és ha megvolt 40AVG az már jó. 2025ben ha valami 40AVGt dob az nehezen emészthető még nekem is pedig a fentin szocializálódtam.
    És FPS vonalon aztán főleg, kompetetívnél meg még az is valós előny ha a monitor 240hz helyett 480at tud... az igények "felrobbantak".

Én most váltottam 32 4K/240hz OLEDre. Nem csak képminőségben gyorsaságban is más liga mint a régi 240hzs anno "csúcs" monitorom. Szoktam Doom Ancient Godosni, dob adrelalint, kikapcsol... Simán viszem Nightmaren míg a régi 240hzssel azért meg tudtam halni. Hiába ugyanúgy 240hz oled bazi gyors. Na és a lényeg egy 3080al játszom. Kicsit kell konfigolni a 240FPShez. Képminőségben kb észre se venni. Nem kell hozzá 4090...
    Mást meg ha játszok bőven elvagyok 60fpsel... és 60fpshez 3080 4Kban is elég max konfigolni kell. CPt is kipróbálom ott azért lehet lesznek gondok. Max kapcsolok DLSSt. :)
    Kompeteív 480fps vonalon is uez van. Leveszik a grafikánt akár minre. Egy 3080 is dobja a 480fpst...

A belépő szint az tény eltűnt. Ennek egyik oka viszont, hogy az IGPk nagyon nagyot fejlődtek.

és az AAA vonalon kívül is nagyon sok jó game van...

Új hozzászólás Aktív témák