Új hozzászólás Aktív témák
-
Kansas
addikt
Tökéletesen megfogalmaztad a dolog lényegét. Gyártótól függetlenül.
[ Szerkesztve ]
Nincs olyan MI, ami képes lenne szimulálni az emberi hülyeséget... ha valaha lesz, annak tuti az emberi hülyeség lesz az oka... A Föld erőforrásai közül a legjobban az ész van elosztva - mindenki meg van róla győződve, hogy több jutott neki, mint másoknak.
-
L.Edit
tag
Kamu-4K@Fake-FPS ?!
Csíramentes, mosott-szárított belsőség eladó.
-
Kansas
addikt
Látod, ezt nem kétlem...
Nincs olyan MI, ami képes lenne szimulálni az emberi hülyeséget... ha valaha lesz, annak tuti az emberi hülyeség lesz az oka... A Föld erőforrásai közül a legjobban az ész van elosztva - mindenki meg van róla győződve, hogy több jutott neki, mint másoknak.
-
Kansas
addikt
Annak meg mi a bánat az értelme? Artifactokat akarsz gyűjteni, vagy mi?
-
addikt
Hogy mik vannak.
Amíg előjönnek a saját verzióikkal, addig is mehet az FSR 3.0 mod GPU-tól függetlenül. -
hokuszpk
nagyúr
válasz fatpingvin #4 üzenetére
még nem, de idővel azlehet. azonsemlepődnékmeg, ha pár generáció mulva hardverből dupláznák a framet.
Első AMD-m - a 65-ös - a seregben volt...
-
fatpingvin
addikt
ez akkor ha jól értem technically egy újabb HAL?
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
törölt tag
Ha jól feltételezem ez főleg visszafelé lesz érdekes, vagy olyan indie környezetbe ahol nincs meg a tech háttér egy DLSS implementációhoz.
De pl: el tudom képzelni, hogy egy Titanfall 2, Battlefront 2-nél is jól tud jönni, illetve ha jól gondolom ez szerver kapacitást/költség csökkentést is el tud majd érni. Olyan alapvetően jó játékok ahol jól jön a sok fps, és amikkel a fejlesztőjük nem tud/akar foglalkozni.
Engem még mindig a 2d locked-fps antikokra érdekelne leginkább, nem tudom, hogy ott mennyire tud majd egy driveres megoldás segíteni.
-
tasiadam
veterán
Mi a DLSS 3 frame gen, ha nem ez?
Még mindig másodrangú állampolgár