Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Megmenti a kevés VRAM-mal rendelkező VGA-kat a Sampler Feedback?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
L.Edit
tag
Kamu-4K@Fake-FPS ?!
-
Hogy mik vannak.
Amíg előjönnek a saját verzióikkal, addig is mehet az FSR 3.0 mod GPU-tól függetlenül. -
hokuszpk
nagyúr
válasz
fatpingvin #4 üzenetére
még nem, de idővel azlehet. azonsemlepődnékmeg, ha pár generáció mulva hardverből dupláznák a framet.
-
fatpingvin
addikt
ez akkor ha jól értem technically egy újabb HAL?
-
törölt tag
Ha jól feltételezem ez főleg visszafelé lesz érdekes, vagy olyan indie környezetbe ahol nincs meg a tech háttér egy DLSS implementációhoz.
De pl: el tudom képzelni, hogy egy Titanfall 2, Battlefront 2-nél is jól tud jönni, illetve ha jól gondolom ez szerver kapacitást/költség csökkentést is el tud majd érni. Olyan alapvetően jó játékok ahol jól jön a sok fps, és amikkel a fejlesztőjük nem tud/akar foglalkozni.
Engem még mindig a 2d locked-fps antikokra érdekelne leginkább, nem tudom, hogy ott mennyire tud majd egy driveres megoldás segíteni.
-
tasiadam
veterán
Mi a DLSS 3 frame gen, ha nem ez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A VGA-gyártók szerint ugyanakkor még megjelenéssel kapcsolatos céldátum sincs.
- GTA V
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OpenMediaVault
- PlayStation 5
- Milyen processzort vegyek?
- Europol: jönnek az önálló AI-bűnhálózatok
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- 14" Dell Latitude laptopok: 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! HP Elitebook X360 1040 G6 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest