- Comptex 2025: Házak, tápok és kézikonzolok az Antec standján
- Computex 2025: Profi SSD-k, hűtők és más kiegészítők az Adata standján
- Computex 2025: Monitortól a tápegységig mindent megnéztük az ASRocknál
- Elkészült a zamatos hardverbifsztek
- Vezeték nélküli, láncba kapcsolható ventilátorok jöttek a Lian Litől
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- Forrmell.enn
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA® driverek topikja
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Huawei MatePad 11.5”S PaperMatte - papír, írószer
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deadpool73
csendes tag
Sziasztok!Segítséget kérnék egy olyan ügyben, hogy Telekomtol tudnék elhozni egy LG Qned 85T3C-t..De ugyanolyan árban lenne egy Samsung Q60D.. Melyik lenne jobb választás?Eddig más típusú tévét használtam így gondban vagyok..
-
sel
csendes tag
Nem igazán tudom milyen reklámokról beszéltek, mivel bár már a 4. LG webos -es TV-t használom az elmúlt 6-8 évben , de még plusz reklámmal sem streaming alkalmazásoknál, sem TV csatornáknál sem találkoztam ( HBO, NETFLIX, SKY, APPLE, PRIME , DISNEY , RTLMOST , YOUTUBE )
-
Szerintem a webos évek óta egy kalap szar. Vettem egy Apple TV 4k boxot és azóta az LG oled tévém távirányítóját se vettem kezembe. Igaz, sima tv csatornákat nem nézek régóta. Elmegy az LG a picsába a reklámjaival és a szoftver frissítésbe csomagolt szolgáltatás csökkentő újításaival.
Mondjuk pont ezért simán lehet hogy a következő tévém egy jó minőségű oled panellel szerelt gagyibb márka lesz, pl hisense.
Nemhogy szoftveres, még saját márkás hw bevételük sem lesz tőlünk. -
zooly
aktív tag
a korábbinál 30 százalékkal erősebb, 60 százalékkal gyorsabb
tehat osszesen 90%-al bivalyabb
-
törölt tag
Még nem, de nehéz kitalálni, hogy a webos vagy a csatorna úsztatja be, mert random bármely csatorna nézése közben előfordul. Majd jön egy felhasználói feltételek változás és vagy elfogadod, vagy nem használhatod tovább a smart funkciókat. Mint legutóbb, csak ott még hagytak opciókat, csak nagyon macerás volt elkerülni a “mindet elfogadom” verziót. Hamarosan visszatérünk a külső médiaboxokhoz.
-
tibaimp
nagyúr
És mikor jönnek majd a kéretlen reklámok az új webOS-re?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Lexus, Toyota topik
- Hálózati / IP kamera
- ldave: New Game Blitz - 2025
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest