Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolnai
friss újonc
vennék egy gépet:
INTEL Core i7-13700KF 2.50GHz LGA-1700 BOX
ASUS PRIME H610M-A D4
Kérdésem, hogy az alaplap H610-es chipset-je, vagy úgy általában ez az alaplap nem túl gyenge-e a procihoz?
Nehogy ne tudja kihasználni a proci sebességét.
Remélem nem túl hülye kérdés!
Előre is kösz! -
PuMbA
titán
válasz
Acélfarkas #10 üzenetére
Ha jól tudom, ettől függetlenül 2db DDR5 még gyorsabb, mint 1db, mert a processzorban lévő memóriavezérlő csatornák így lesznek kihasználva teljesen.
-
Ammonita6
csendes tag
De a DDR5 RAM modulok önmagukban dual chanelesek, nem ?
A DDR4 slot single csak. -
$p@rr0w
őstag
Nincs rajta AGP slot ez így elég karcsú... Ki a fene cserélne VGA-t csak azért hogy DDR5-re váltson?
-
icp1970
senior tag
Ez így nagyon gáz. Csak dual-channel est vennék, amit fentebb is linkeltek.
-
Metalfan
senior tag
Ez így, ebben a formában nem fejest ugrás, inkább csak a lábujj óvatos vízbe mártogatása... bár szerintem nem volt olyan DDR-generációváltós időszak, amikor ne lettek volna kaphatóak ilyen szörnyszülöttek, úgyhogy végülis létjogosultsága van, de én nagyon nem vagyok a célközönsége ezeknek a deszkáknak.
-
pluto1969
aktív tag
Hát ennek így nemsok értelme van, én biztos nem venném meg, így nem sokat ér a ddr5 támogatás, ha nincs dual channel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- BestBuy topik
- Anime filmek és sorozatok
- Építő/felújító topik
- Renault, Dacia topik
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi AkciÓÓ!
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- GIGABYTE Z490M Alaplap
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest