Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gargouille
őstag
Nem csak a "spórolás" (bár megkérdezném, hogy abban mi is a rossz?), hanem az például, hogy amikor kaptam új telefont pár éve néztem hozzá tokot több magyar oldalon (tokshop és társai). Mindenhol szinte azonos árban 5200Ft körül voltak az egyszerű szilikon tokok, ugyanaz a 4 fajta modell. Felmentem alira és nocsak, 1.5$ -ért megtaláltam mind a 4 fajta tokot, de a legviccesebb, hogy a kedves hazai kereskedők még arra sem vették a fáradtságot, hogy lefotózzák, még a termékfotók is az aliról voltak.
Na most mondjad már meg nekem, hogy miért is vegyem meg 5200Ft-ért (10-szeres áron) ugyanazt az 500Ft-os tokot, amit a magyar kereskedő is teljesen egyértelműen az aliról rendel meg?
De ez csak egy példa a sok közül, mondhatnék zseblámpától, hálózsákon keresztül a bicskán át autóalkatrészig ezer terméket, amiknél detto ugyanez a helyzet. Most azokra a termékekre ki sem térek, amik egyáltalán nem is kaphatók itthon.
Az EU-ban már lassan semmit nem gyártanak, csak legfeljebb összeszerelnek és átmatricáznak.
Ami meg a "chinaforpresident"-ezést illeti, az semmivel sem primitívebb mint a "mindenszaramikínai" mantra. Egy termék minőségét nem az határozza meg, hogy hol gyártották, hanem az, hogy hogyan és miből. Mindenhol lehet jó és rossz minőséget is gyártani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Creative Sound Blaster X AE-5 eladó
- Ryzen PC-5700X-RTX 3080-B550 AORUS-32GB DDR4-1 TB M.2 SSD-NOCTUA FAN+360 AIO/Garanciás-Beszámítás
- ASUS ROG MAXIMUS XII HERO (WI-FI)
- ASUS ROG MAXIMUS Z790 DARK HERO Alaplap
- DELL GY1TD PowerEdge R630/R730XD NVMe (U.2 SSD) PCIe Extender Controller Adapter + K9TVP Kábel
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel