Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kilua
senior tag
válasz
markknight #19 üzenetére
Elvileg azóta lett butább az ingyenes GPT 3.5 amióta kijött a fizetős gpt4.
Ami mellesleg kipróbálható Bing chatben de az nem ugyanaz de látszik hogy a gpt4 szebben fogalmaz. Jó arra már ott kérdezek rá Google helyett ha pl elakadtam egy játékban, vagy ha egy termék specifikációjan érdekel.
Egyébként azt hogy néha agresszív lesz már javították. Én egy vicces esetbe futottam bele: a parancsai szerint azt hiszem nem derülhet ki hogy ő gpt 4, de a weben található információt össze kell foglalkoznia. Rákerestem hogy keressen rá hogy próbálható ki gpt4 Bing chatben leírta, utána azt mondja hogy ő nem a Bing chat, csak egy egyszerű csevegő modul a keresőben. De már azt is javították.
Egyébként érdekes hogy hiába vettek ki bizonyos nsfw dolgokat a training adataiból hogy ne irhasson olyant mégis a többi alapján képes olyant írni. Amíg bújt működő DAN script (a haverom mesélte : )
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- sziku69: Szólánc.
- YouTube
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ingatlanos topic!
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest