Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Apple MacBook
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maestro45
újonc
válasz
Ixion77 #1742 üzenetére
Köszi az infót, és a hozzáállást. Hétvégén rakok fel természetesen. Mondjuk s23 ultràm már nincsen. Mèg tölti le a dolgokat a telefon. Általában az első a kamerázás amit kipróbálok, és s hangzást halgatom meg, csak utána kezdem belakni a telót. De éjszakaiban amire a zoomot állitom még mega a tárgy is jobban kivehető és a környèke is kontrasztosabb az iphonon, mondjuk 4.emelet ablakból parkoló. [kép]
-
Ott van egy kis bibi, hogy a 26mm is ekvivalens, a valós fókusztávolság ca. 5-6 mm. Ez pont az ötöde a 26mm-nek, mint ahogy a 7x5 mm is ötöde (lineárisan) a 24x36-nak. És természetesen a CoC is kb. ötöde, mint a FF esetben, hiszen a pixelek is kb. annyival kisebbek. Nyilván beleszól a dologba a diffrakció, ami miatt F/5 fölé menni bajos a kisebb méret miatt.
Ahogy írtam, nem csak a mélységélesség, hanem maga az élesség is romlik a túl tág rekesz miatt. Ezzel együtt a méretkorlát is igaz, amit te írtál.@nozs: a fizikai hátterét írtam le, az nem preferencia kérdése.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Energiaital topic
- OpenMediaVault
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Politika
- Subaru topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest