Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vicces képek
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Villanyszerelés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- SSD kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Gyermek PC játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 45.000 ft
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- 27% - Intel Core i9-13900K 24-Core 4.3GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.80 GHz) Processzor!
- 27% - ASUS ROG CROSSHAIR X670E HERO Alaplap.
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- MacBook Air M4 15 256GB Starlight Bontatlan + Új (Számlával!) 2 ÉV GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

szoval próbálkoztam én már mindenféle encoderrel, de ezeknek a többsége el se indult vagy lefagyott, amelyik meg mégis működött az túl bonyolult volt vagy nem azt csinálta, amit én akartam.
sehol nem találtam olyan opciót, amivel lehetett volna valami hasonlót állítgatni. a másik fő problémám, hogy a dvd szélesvásznú, de mire átkódolom, addigra inkább négyzet alakú a kép, mintsem hogy téglalap, pedig be volt állítva, hogy a felbontáson nem változtasson semmit...