Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lord Zero
    addikt

üdv!

én is, mint mindenki szeretné, hogy a dvd filmek ne .iso formátumban legyenek tárolva a hdd-n, hanem .avi-ban, mert hát ugye nem mindegy, hogy 8 giga, vagy csak másfél... :) szoval próbálkoztam én már mindenféle encoderrel, de ezeknek a többsége el se indult vagy lefagyott, amelyik meg mégis működött az túl bonyolult volt vagy nem azt csinálta, amit én akartam.

eddig a nandub csinálta meg ''nagyjából'' az én elképzeléseimnek megfelelőt, de egyet nem értettem benne: miért lesz kódolás után a feketéből szükésbarna szín? :F sehol nem találtam olyan opciót, amivel lehetett volna valami hasonlót állítgatni. a másik fő problémám, hogy a dvd szélesvásznú, de mire átkódolom, addigra inkább négyzet alakú a kép, mintsem hogy téglalap, pedig be volt állítva, hogy a felbontáson nem változtasson semmit... :(

aki tud, segítsen pls! :O

nem tudom, jól értem-e a kérdést: a hddn tárolt, helyigényes dvd anyagból kellene egy avi (és csakis avi?), ami szintén nem túl kicsi (másfél giga, mint említéd volt), és nincs benne semmi extra, menü és ilyesmi sallang

ezek szerint klasszikus dvd rippelésről beszélünk? :D

Új hozzászólás Aktív témák