- Autós kamerák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Mini-ITX
- Tápválasztás PC-hez: ne ezt rontsd el – Tech Percek #8
Új hozzászólás Aktív témák
-
guess.who
senior tag
Márpedig ezeket az .AVI-kat általában akkor is összefűzöd, csak annyi változik, hogy a végére új indexet rak. De ha az említett VDub-ban kiválasztod a (szintén említett) Direct Stream Copy-t, akkor az ha meggebedsz, akkor sem fogja újratömöríteni a cuccot -az mondjuk időben is 1-2-3 perc helyett 1-2-3 óra lenne.
Amúgy szabványos, ugyanolyan felbontású MPEG-fájlokat parancssorból is simán lehet fűzni a ''copy /b in1.mpg+in2.mpg+in3.mpg out.mpg'' paranccsal, ahol az MPEG-eg neveit értelemszerűen be kell helyettesíteni (kérdést megelőzve: igen, lehet bármennyi összefűzendőt megadni, nem csak hármat). -
xuldar
addikt
Kövezzetek meg, ha hülyeséget mondok, de én úgy tudom, hogy az AVI úgy néz ki, hogy van elöl az adatrész (hang,kép), a fájl végén meg egy index. Namost, ha mindkét részről leveszed az indexet, összefűzöd a csupasz fájlokat, aztán újraindexeled, akkor simán működik a dolog.
Megjegyzem, a ''peck's power join''-t a http://www.google.hu első találatáról le lehet tölteni, én már soxor használtam, hibátlanul fűzte össze az AVI-kat (és akadásmentesen az illesztéseknél).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- LEGO klub
- Autós kamerák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Még annál is nagyobb akkuval érkezik a Redmi K80 Ultra
- DOOM: The Dark Ages - Már több mint 3 millióan kipróbálták
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest