Hirdetés
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
Aktív témák
-
LeC
addikt
válasz
<Adamsky>
üzenetére
mondom ugy csináltam

Elöször Super DVD Ripper-el csináltam avi-t (itt használtam az xvid codec-t). Kaptam egy 1,5gb-s file-t, 40 perces video.
És ebből kivágtam 5 percet, ugy ahogy írtad (direct stream copy) videonál is meg audionál is ez volt beállitva. Ez lett kb 200mb.
De fogtam azt a 200mb-s avit virtualdub-ban és kicsit megbuheráltam azt az xvid codec-et és full processing modban megcsináltam hogy csak 60mb-s legyen. De még ebből is jó lenne faragni, mert ugye csak 5 perc a video, de ha tovább csökkentem a bitrate-t akkor már nagyon elmosodott lesz a kép.
Most ezt a Ulead VideoStudio-t raktam fel, de elég bonyolult igy első ránézésre, meg nem is lehet vele xvid-be kodolni.
Sony vegas meg vmiért nem akarta kezelni az xvid-es avim. Megnézem majd ezt a Adobe premier-t is, bár gondolom az elég profi cucc lehet.
Nekem vmi tök egyszerű kéne, vmi noob edition video editor
-
LeC
addikt
válasz
<Adamsky>
üzenetére
azt tudom, virtualdub-al csináltam, ugy ahogy írtad, és igy lett 200gb-s, de most állitgattam az xvid codec-et bitrate-et lejebb vettem és igy most 60mb-s csináltam, és a minősége se romlott sokat.
Vmi jó video szerkesztő progit nem tudsz? Amivel effekteket, meg feliratokat (nem subtitle-t) lehet rádobni az avira. Vmi egyszerű progi kéne mint pl windows movie maker, csak kezeljen avi-t.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Autós topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Androidos fejegységek
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Házimozi haladó szinten
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Witcher topik
- Suzuki topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest