Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Riasztó topik
Aktív témák
-
LeC
addikt
válasz
<Adamsky>
üzenetére
mondom ugy csináltam

Elöször Super DVD Ripper-el csináltam avi-t (itt használtam az xvid codec-t). Kaptam egy 1,5gb-s file-t, 40 perces video.
És ebből kivágtam 5 percet, ugy ahogy írtad (direct stream copy) videonál is meg audionál is ez volt beállitva. Ez lett kb 200mb.
De fogtam azt a 200mb-s avit virtualdub-ban és kicsit megbuheráltam azt az xvid codec-et és full processing modban megcsináltam hogy csak 60mb-s legyen. De még ebből is jó lenne faragni, mert ugye csak 5 perc a video, de ha tovább csökkentem a bitrate-t akkor már nagyon elmosodott lesz a kép.
Most ezt a Ulead VideoStudio-t raktam fel, de elég bonyolult igy első ránézésre, meg nem is lehet vele xvid-be kodolni.
Sony vegas meg vmiért nem akarta kezelni az xvid-es avim. Megnézem majd ezt a Adobe premier-t is, bár gondolom az elég profi cucc lehet.
Nekem vmi tök egyszerű kéne, vmi noob edition video editor
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen egeret válasszak?
- Interactive Brokers társalgó
- Arc Raiders
- Projektor topic
- LEGO klub
- Macska topik
- Autószerelők, autószerelés
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest