Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Optimusx
tag
válasz
#65675776 #849 üzenetére
Persze, minden jó. A HD csatornák gyönyörűek. Most ezt a Home Free appot nézegetem, hogy mobilon is lehetne nézni elvileg. Mobilra letöltöttem, de hogy gépre hol lehet letölteni azt nem írja sehol.
De ez nem lényeg, ennyi kellett nekem, hogy tudjam nézni jó vagy jobb minőségbe mint eddig. (TV@nywhere plus tv tunerem volt.) -
törölt tag
-
-
törölt tag
-
Optimusx
tag
válasz
#65675776 #845 üzenetére
Összes frekvencián kerestem, de leállítottam, mert tényleg több óráig ment volna. Viszont a régiónak kiválasztottam, hogy Magyarország és rámentem a keresésre, de valami nem stimmel nekem.
Mindegy, hogy a 1es vagy a 2-es csatlakozóba rakom a koax kábelt? (azt pipáltam be amibe beleraktam)Szerk.: működik, csak a várost kellett beállítanom
Köszönöm a segítséget, Szép napot!
-
Optimusx
tag
Sziasztok!
Végül AverTV Nova T2+C -t rendeltem Digihez, mert ez nem eszi annyira a RAMot mint az usb-s változatok, de most hogy olvasom a user manualt látom, hogy a DVB-C csak Oroszország területén van. Ez azt jelenti, hogy rendelhetek egy másikat? -
törölt tag
Az imént hatalmas felfedezést tettem (legalábbis nekem az). Szóval mióta Windows 8.x-et használok - 2012 októbere óta -, a Tunert a távirányítójával nem tudtam rendesen irányítani. Próbáltunk sokszor a végére járni a dolognak, de nem igazán sikerült rájönni mi okozza. A másik gépben hibátlanul működött Windows 7 alatt.
Most ahogy korábban a Windows 8.0-ra egyből váltottam Windows 10-re, és az imént gondoltam, megnézem megint reagál e távirányíróra, és a válasz az, hogy tökéletesen
Nem is gondoltam volna, de ezek szerint maga az OS volt a gond
Ja és Windows 8.1-re frissítettem rá, tehát nem újratelepített rendszerről van szó. Az egyetlen változás még, hogy a Windows 10 telepítő likvidálta a lifetime-os AOFP-t, de ennek nem sok köze lehet a dologhoz, mert a Nortonos időkben sem működött
-
Optimusx
tag
válasz
Avermedia_hu #835 üzenetére
Érdeklődnék, hogy [ez] a típus is alkalmas-e a digihez.
Előre is köszönöm a választ! -
Optimusx
tag
válasz
Avermedia_hu #835 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
és egy kicsit most ilyennek érzem magam:
Buktam a visszapostázás költségét, de legalább már tudom milyet kell vennem. -
-
Optimusx
tag
Sziasztok!
Keresgéltem egy 15 percet a topicban de nem találtam a kérdésemre választ.
Az lenne a kérdésem, hogy ma vettem egy AverTV Volar HD pro-t és felraktam a cd-ről a drivert stb, de nemigazán értem, hogy mi az az antenna a dobozban, én amit a digitől kaptunk koax kábelt dugtam a bele a tunerba, de még keresi a csatornákat, már egy jó 10 perce, minden frekvencián.
Elnézést az amatőrségem miatt, de eddig csak egy régi tv tuner kártyám volt, amit csak az alaplapra kellett ráilleszteni meg bedugni a kábelt és kész.
Előre is köszönöm a válaszokat! -
törölt tag
válasz
Avermedia_hu #832 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Avermedia_hu #810 üzenetére
-
polfi
újonc
Sziasztok!
Azt tudja valaki, hogy a AVerTV Nova T2+C (A757) kártyánál miért nincs EPG infó a DIGI Life és DIGI Word csatornák esetében?
Köszi
Polfi -
pappsy62
tag
válasz
Avermedia_hu #825 üzenetére
Köszi!
Egyelőre nem sürgős, akkor még várok. -
Avermedia_hu
senior tag
válasz
pappsy62 #824 üzenetére
Szia,
létezik csak DVB-T2 típus is. De magyar forgalmazóknál nem listáztuk.
Mivel a világ kicsi, ha a kereskedő nem magyar beszerzésből dolgozik, elképzelhető, hogy "C" nélküli tunert ad. Az esély viszont kicsi. És a jelentősen alacsonyabb ár miatt ennek látszania kellene.
Ahogy én látom, magyar nagykereknél most nincs készlet. Érdemes várni két hetet és itt az új széria.A kiskerek, webshopok ugyanabból a kútból merítenek. Válassz aszerint, hogy hol milyen kiszolgálást, ügyintézést kapsz. Vagy kérd meg kedvenc kereskedőd, hogy szerezze be a Cedrustól. (ott fog landolni a kártya)
-
pappsy62
tag
Sziasztok.
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Vennék dvb-t/dvb-c képes belső tv tunert, de nem sok van. Amit találtam az Avernedia AverTV nova T2/C. Ebből csak egy tipus létezik vagy van csak dvb-t képes típus is, mert néhány helyen hiányzik a névben a dvb-c képesség és a leírásban sincs benne? A típus mindenhol A757.
Másik hol érdemes Magyarországon megvenni? Tippet szeretnék kérni . -
törölt tag
A belső tunerek is szépen tudnak melegedni (nekem van olyanom, amelyiknek a dekóderchijéről leolvadt a ráragasztott borda, de ettől függetlenül is hibátlanul működik évek óta), a kis helyre zsúfolt, beburkolt USB-s cuccok meg főleg. Semmi problém anincs ebből. Nem azért vannak, hogy fogdosd őket.
-
eszakas
őstag
Hali.
Megjött az AVerTV Hybrid Volar HD H830, elég felhasználóbarát és megnyerte a tetszésemet, hogy magyar nyelvezete is.
Ami viszont kérdés lenne, hogy ilyen melegnek kell-e ennek lenni? A coax kábel csatlakozója is forró, kézzel nem érdemes megfogni -
törölt tag
Ott valami más probléma is kell, hogy legyen. Nálam csak a 121,5 MHz-en alacsony a jelszint (8-25%), mindenhol máshol 69% felett van. Arra nem tudok rájönni, hogy miért csak ezen a frekvencián. Az Astrometa tuner ugyan ezzel szenved.
Még valami felharmónikusra vagy jelreflexióra tudok gondolni, ezek tényleg lehetnek frekvenciafüggőek, hangoltak. Ha nem a kábeleken jelentkezik mindez, akkor viszont a tuner PCB-jén kell valamit alakítani.
-
polfi
újonc
válasz
Avermedia_hu #817 üzenetére
Kedves Avermedia!
A nem HD-s közszolgálati csatornák is javultak a frissítés óta. A korábbi 0%-ról 7-8%-ra. Persze ez még kevés a nézhetőséghez. A HD verziók viszont változatlanul 0.
Kb. 3 hónapja kihívtam egy Digi szerelőt, hogy megtudjam, hol a hiba. Kicserélte a kábeleket, csatlakozókat, jelszintet mért, átnézte a házban lévő erősítőt. Szerinte minden ok. Még azt is megtette, hogy másnap visszajött, és hozott egy tv készüléket, hogy megnézzük milyen a vétel. Azon hibátlanul jött minden.
Köszi az infót, üdv: Polfi
-
Avermedia_hu
senior tag
Kedves Polfi,
a csatorna váltáskori kifagyással kapcsolatban javaslom, hogy emailben küldj információkat nekem. Címem az adatlapon. Képernyő fotó hasznos lehet.
A közszolgálati csatornák rossz vételével kapcsolatban már dolgoznak a mérnökök. Nagyon rövid időn belül várható megoldás, vagy legalább információ, ha a hiba nem a mi oldalunkon van.
-
polfi
újonc
Telepítettem az AVerTV Nova T2+C (A757) legfrissebb 2015.06.02-es drivert és programot.
Sajnos az update nem sikerült. El kellett távolítani, majd újra telepíteni.Pozitívum, hogy javult a csatornák vételi minősége. Néhány csatornának a korábbi 25-30%-os jelerőssége megnőtt 60-70%-ra, Megszűntek (jelentősen ritkultak) a kockásodások.
Negatívum viszont, hogy heti 1-2 alkalommal csatorna váltáskor kifagy a program, Továbbá az is, hogy az M1, M2, Duna, Duna Word és ezek HD adásai továbbra sem nézhetőek. A most indult M4 Sport és M4 Sport HD sem nézhető. (Ha mást nem is, de Forma 1-et néznék
)
Azért remélem lesz még frissítés és megoldódnak a problémák, mert vennék még egy kártyát, de így még halasztom.
Üdv: Polfi
-
Kolty
aktív tag
válasz
Avermedia_hu #813 üzenetére
Nagyonszépen köszönöm.
Szoftver csere nélkül sikerült a második variációddal. -
-
Kolty
aktív tag
Sziasztok.
Nagy gondom van.
Eltünt az RTL klub és a TV2 a tegnapi változtatással.
Csináltam keresést is, programot is újra telepítettem, de nem találja.
Avermedia volar hd pro. -
törölt tag
válasz
Avermedia_hu #810 üzenetére
Köszi
-
törölt tag
Helló, a hónap végén megjelenő végleges Windows 10 RTM-re való átállás idejére lesz új AverMedia driver a H727-hez, vagy anélkül is zökkenőmentes lesz olyan rendszereken (Windows 8.1), ahol már belakott OS-re kerül fel a Windows 10?
-
eszakas
őstag
válasz
Avermedia_hu #807 üzenetére
Kíváncsian várom az eredményt
Nem AVerMedia termék a jelenlegi.
Köszi azt infót.
Üdv:eszakas
-
Avermedia_hu
senior tag
Webkamera ütközéssel még nem találkoztam AVerMedia tunerekkel.
A szoftvereket ezen az oldalon, legalul meg tudod ismerni: [link]Win 10 támogatás biztos lesz. De infót még kaptam a kompatibilitás tesztekről.
Én magam pontosan ezt a Hybrid tunert fogom kipróbálni, tesztelni Win10-en. Talán holnap, akkorra ígérte a Microsoft a rendszer upgradem. -
eszakas
őstag
válasz
Avermedia_hu #805 üzenetére
Köszi.
Remélem nem fog ütközni, a webkamerával, mert a mostani ütközik.
Milyen megjelenítő szoftver van hozzá? Tudni e már, hogy a W10-et támogatja e?
Digitális adást is vesz? -
eszakas
őstag
Sziasztok.
Analóg Tv /kábel tv/ adásokat szeretnék PC-n nézni Windows 8.1 alatt ezt a AVerTV Hybrid Volar HD H830tunert néztem ki hozzá. Megfelelő-e ez vagy van valami más tippetek?
Üdv.
-
Pici74
csendes tag
Sziasztok!
Kérdésem az lenne, hogy most telepített fel egy gépre Win7 alá AverTV Volar GO-t(A833) analog és olyan gond van vele, hogy a kép jó, de a hang szakadozva jön át, kihagyásokkal. Mi lehet a gond?
Váalszokat előre is köszönöm! -
Yoyoyo
tag
Üdv!
Egy ismerősömnek lenne gondja AverTV Volar Go, USB (A833) - készülékkel.
1. Először is gondja akadt Win 8/ vagy 8.1-nél a készülék felismerésével.
2. Másodszor Win7 alatt a kép tökéletes, de a hang akadozik.
Tudtok ezekre valami megoldást?
Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Indián keresztül kerülné meg Trumpot az Apple
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Opel topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest