- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topik
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
válasz
F_Zolee #15544 üzenetére
Szerintem ez csak a szerelő balf@sz / lustasága. Gondolom 4 a kukába landolt. Viszonylag olcsó a gyertya hozzá, de cserébe itt most betették ingyenes amit vittem.
Már nem zavar semmi, de ez a márka szervíz. Pesten is hasonló tapasztalatokat szereztem. Több márkánál is. Hozzá jön hogy ritka / régi autó.
XC90 V8-ba 2x tettek kevesebb olajat egy literrel.
Mesélték hogy volt olyan ügyfél akinek váltót cseréltek és kiderült hogy semmi baja nem volt csak a kábel kötegben volt szakadás.
Nem véletlenül nem járok már oda. Minden felvétel úgy kezdődött hogy nézzek át mindent, mit b@sztak el éppen. Csak akkor megyek már márkaszervizbe ha a garancia miatt kell mint Toyota vagy Porsche most.
Ahol kifogástalan szervízt kaptam az a Lexus. A kocsi utolsó 10. garancia évében is kinyalták a seggemet. Valami 220 font volt az éves szerviz + műszaki. Mint egy óramű úgy működött minden, kedvesek, gyorsak, pontosak, egyetlen márkaszerviz ahol nem tudtam belekötni konkrétan semmibe. Porsche még nem volt az 2 éves ciklus...
Azt nem felejtem el hogy a Lexus London egyik legdrágább helyéről hozat kézzel készült sütiket minden nap. És küldtek nekem egy dobozzal a lányaimnak. Pedig egy szaros CT200h-m volt, azt is 8 évesen vettem és nem is ott...
2ozzmexy
Ezért csináltam a haldex szerelést én. Nem mertem volna rájuk bízni, illetve a pumpa leszedése se ment nekik...
Vagy az ABS jeladót.
Elkezdtem a szerelést, de besűrűsödött a meló, meg műszaki is kellett így elvittem most egy garázsba akikbe megbízok az eddigiek alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- PlayStation 5
- Jelszókezelők
- One mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest