Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bitpork #25302 üzenetére
Én 26 éve vezetek, de ezt rendszeresen csinálom… próbálok előzékeny lenni ha valakinek csak egy kis “bíztatás”
kell, hogy befér, kivéve aki tahó és erőszakos… annak néha betartok, erről jobb lenne le szoknom… csak nehezen megy.
Sőt olyat is szoktam, hogy ha nekem már sárga és meg fogok állni, akkor villantok egyet a refivel, mert több helyen oldalról ilyenkor egy egy autó már el is tud menni… kereszteződés függvényében vagy szúrhatja az egyest mire vált a lámpa. Pl itt rendszeresen: [link] az M0-rol lejövő jobbra kis ívben kanyarodóknak
Ma egy motoros feszegette a határokat nálam… lakott terület jócskán a megengedett fölött, hallom nagyon brummog mögöttem, csak rámelőzött a tömött sorban szembe jövők ellenére. Az volt a szerencséje, hogy én is meg a szembe jövő is kihúztunk a padkáig, simán közrecsukhattuk volna a szélesebb nagy motort.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- iPhone topik
- Politika
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- További aktív témák...
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest