Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Apple notebookok
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
-
PROHARDVER!
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
Hyundai ix35.
Fogalmam sincs, mint bontott, azt tudom, hogy mire odamentem szoftveresen beüzelemelni, addigra a mindkét kamera a helyén volt.
A sajátom beszerelése sem vett igénybe fél óránál többet, bár az csak szingli, nincs hátulsó.#26497csiki52
Napi 5-7 órát dolgozik a saját géplakatos műhelyében. Többek között hengerfejeket újítanak fel, törött, repedt motorblokkot, munkagép alkatrészeket hegesztenek.Mi akkor alszunk nyugodtan, ha saját magunk végezzük el azokat a munkákat, amikre képesek vagyunk, Az a tuti.
#26499Chrys_
Mi a túrót kell megbontani? Szerintem fogalmad sincs róla, különben nem firkálnál ilyen böszmeségeket.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
at11
aktív tag
Azért az újabb kocsikat nem szokták házilag tapasztalat nélkül szétborítani, nagyon is indokolt egy autóvillamosságis közreműködése. Sokan nem is merik levenni a műanyag elemeket, mert hogy jajj, zörögni fog. (Közben már sokszor levették, riasztó, egyéb telepítés miatt.)
Persze van, aki mindenhez ért, - biztos a fogát is maga tömi és húzza ha kell- , de nem mindenki kapott ilyen feketeöves kiképzést, ha az árammal valaki nincs barátságban, azaz nem tudja mi a rövidzárlat, hová kell egy lengőbizti, multiméter és próbalámpa kezelése, akkor inkább vigye szervizbe a kocsit, mielőtt jobb esetben vehet új akksit, rosszabb esteben új kocsit.
Viszont erre van kitalálva a szivargyújtós csatlakozó, vagy a szivargyújtó csatlakozós akku autós kamerához ilyen is meg olyan is. Beszerelheted házilag, full amatőr szinten, és mégsem lesz veszélyes, parkoló mód is van.
Persze drága, de valamit valamiért. (És igen, van, aki magának kezd összelegózni ilyet, riasztó akksi, mélykisülés védelem és kész is, és akkor "ingyen van" a régi riasztó akksiból meg töredékébe kerül, ami igaz is, de akkor megint ott vagyunk, hogy szakértelem kell hozzá és gyakorlat, meg nem lesz az igazi.)
-
BBéci
legenda
Ha a szabadidőmből rászánok mindent beleszámítva fél órát, az bizony ingyen van. Plusz a sikerélmény, hogy magamnak megoldottam. Az automata öntözőrendszert sk telepítettem, a földmunkától az elektromos bekötésig. Büszke vagyok rá!
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
Neked is leírom: odaút a műhelybe, várakozás, visszaút. Ez akárhogy számolom, több idő, mint amennyialatt én beszereltem. Ráadásul ingyen.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Ciccuka
veterán
Én már láttam többet is, de inkább tolatókamerák azok. Persze jobb gyártóké már menetrögzítőnek is használható (gyárilag be van építve a drága autóba).
[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- SAMSUNG LC32G75TQSRXEN ODESSY G7 GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS34C652UAUXEN ) WQHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest