- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Asztrofotózás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- OLED monitor topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PSim
csendes tag
Hali! Ajánljatok már valami nem túl drága ,de stabil tápot SAL WRX 4060 autóerősítőhöz 2db 50w hangszóró és egy 1000w Magnat mélynyomó. (aksi+töltőt ne) Valami konnektorbadugósat
-
pici25
csendes tag
hali mindenkinek,
én is szeretném az autoerösitömet be hozni a szobába 600 Wmax .van nekem egy 12 voltos trafom eszt rákötötem de nem kapcsolja be az erösitöt csak pirosan világit de nem vált átt zöldre. ez mitöl lehet kevés a voltneki?de van egy 24 voltos is azal meg kicsapja a biztositékot. hogy tudnám én eszt öszehozni hogy müködjön?egyetalán lehetséges eze ösze hozni?vagy inkáb én is válaszam a számitogép tápot?üdv.: Misi
-
RohamDroid
aktív tag
nemtudom nem lehet belőle baj sztem
-
dome008
csendes tag
válasz
RohamDroid #47 üzenetére
A tápot szétszedtem, de alig láttam még így is benne vmit. Új, meg rajta volt a papír is, szal valószínű, hogy van benne biztosíték. Az erősítőben is van bizt., de hogy tudnék még máshova rakni, meg hova?
Az gáz, ha az 5.1es kimenetére teszem rá a nagy mélynyomót? -
RohamDroid
aktív tag
Sztem működni fog úgy ahogy fenn jelezted de ha beleteszel egy pár biztosítékot út közben akkor semminek se lehet baja... A tápban alapból van meg az erősítőkben is szokott lenni.
-
dome008
csendes tag
válasz
RohamDroid #45 üzenetére
Inkább a képet egészítettem ki, így könnyebb megérteni sztem. A kábeleket akkor jól helyeztem el nem? Ha jó akkor tuti jó? Mert nekem még mondtak vmit a kékről, hogy kell az is.
Viszont közbe eszembe jutott egy újabb dolog. Azt gondolom, hogy a jack elosztós megoldás mégsem jó, mert a sz.gép nem valószínű, h mélynyomónak veszi, ami nem hiszem jót tenne neki. Az 5.1-es mélynyomó hátulján van egy csomó AC-3-as kimenet, köztük egy mélyny. rész is. Egy RCA 2-1-es kábellal be lehetne oda tenni? Azt a részt szaggatott vonallal jelöltem. Ha igen, akkor legalább csak egy jack megy a sz.gépbe és nem kell az elosztós megoldás. Remélem nem írtam hülyeséget -
RohamDroid
aktív tag
A citromsárga megy a pozitívra és még egy citrom a remote ba. Aztán A fekete a testre.
Ha atx-es a táp akkor egy rövid dróttal zárd össze a 20-24 pines csatin a zöldet meg az egyik feketét, és bekapcsol a táp alaplap nélkül.
A lényeg az hogy a biztit ellenőrizd le a tában hogy jó e még vagy ha nincs akkor köss be egyet az egyik pozitív közé.
A tápra valami izmosabbat ajánlok.. Nekem volt elötte egy másik táp az néha kicsit kerregett a cuccal ezért váltottam egy sokkal stabilabbra.
A lényeg hogy a 2 citromsárga ne ugyan az legyen Külön szálról szedd le.
Szal ne egy szalagon legyen a 2 hanem teljesen külön. -
dome008
csendes tag
válasz
RohamDroid #43 üzenetére
És hogy oldottad meg, melyik vezeték kellene a negativ részbe az erősítőnél? Addig eljutottam, h a mélynyomo és az 5.1 jack elosztóval fog menni.
-
RohamDroid
aktív tag
Nekem egy 250 es láda MNC és két 120as magnat hangfal megy egy 550 wattos FSP számítógép tápról..
-
dome008
csendes tag
Sziasztok! Szeretnék a szobámba egy 5.1es kis hangfalrendszer mellé egy plusz autós mélynyomót beüzemelni, de mindezt laptopról. Nagyjából megvan minden: Sal pro xc-12 300w mélynyomó, Sal mosfetes 240w-os erősítő, 300w-os (sz.gép)tápegység, egy rca-féle kábel. Megjegyzem az 5.1 sem volt kihasználva, mert csak sima rca-jack kábelről ment.
Nem vagyok túl hozzáértő, ezért van jó pár kérdésem:
1. A mosfetes 3-csatlakozónál mit kell még bedugni? Sorrend mindegy?
2. Mivel laptopon egy jack-csatlakozó van, hogy lehetne mindkettőt megoldani? Külső hangkártyának van érteleme?Csináltam egy képet, hogy jobban áttekinthető legyen.
Nagyon remélem, hogy megoldható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Automata kávégépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPhone topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kézilabda topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- E-book olvasók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Iphone 12 Black 64Gb független 87% akku
- LG 27 Odyssey 144Hz Gamer monitor
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest