Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Raspberry Pi
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Androidos fejegységek
- Lézervágás, gravírozás
- MSI notebookok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
kajty
csendes tag
hi
Ez regi auto, nincs benne ACC allas, de huztam egy drotot az ON allasrol, es az szinte ugyanaz.
Mas autokban ugy tapasztaltam, hogy ha kiveszed a kulcsot, valoban kikapcsol a radio magatol, de ha megnyomod a pwr gombot, visszakapcsol. Mert ha a sofor elmegy, a tobbiek kussolnak az autoban? -> szemetseg. De ezt nem lehet bekapcsolni, ha nincs benne a kulcs.
Viszont tegnap jatszottam vele ugy, hogy kivettem a radiot, es csak a drotokat nyomkodtam a csatlakozohoz, hogy semmi ne zavarajon: a radio csak akkor mukodik, ha mindket drotrol kap aramot. Ha csak az allando drot kap aramot, akkor a CD-t ki, be adja, de nem megy semmi (ora sem), viszont meg csipog, hogy ne felejtsem el levenni az elolapot.. Ha csak a kapcsolt er hozza, nem megy semmi sem, meg CD-t sem adja ki. Viszont ha megy a CD vagy radio, es akarmelyiket lehuzom, majd visszadugom, ugyanonnan folytatja, emlekszik ra, hogy melyik radioallomas szolt, vagy eppen hanyadik masodpercnel szolt a CD.
Tehat ugy nez ki, hogy en is jol kotottem be, meg a radio sem hibas. Mindenesetre hulyeseg, hogy igy mukodik. Marad az a megoldas, hogy allandora kotom be mindket drotot, es majd kapcsolgatom. :(((
Koszi az infot, es szoljatok, ha valamit rosszul gondolok.
Aktív témák
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest