Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
10 év Nesspressozás után szeretnék én is belevágni az automata darálós gépek világába. Belefutottam én is a Saeco Lirikaba, ami itt a topicban is ajánlott gép, de furcsa módon az Alzában is fellelhető típusra (Saeco Lirika Black RI9840/01) kizárólag kelet európai webshopokban van találat (Lengyelország, Magyarország, Ukrajna, Románia, stb...). Még a philips.hu -n sincs fent. Ennek mi lehet az oka?
Illetve ami kapcsán még teljes zavarodottság van, az az, hogy alapvetően a Saeco PicoBaristo Deluxe SM5570/10 -től indultam, ami ugye egy háromszor annyiba kerülő gép. Ha a fancy menüt/kezelőgombokat, és a teljesen automatizált tejhabosítást kiveszem a képletből, és feltételezzük hogy egy csak egy jó minőségű espressot akarok csinálni napi négyszer, akkor járhat bármilyen előnnyel az SM5570 megvásárlása a Lirikaval szemben, vagy felesleges pénzkidobás lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AM 5 lapok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest