- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
WoodrufF
tag
Ajtókban lévő gyári hangszórók cseréjére, amik csak fejről lesznek hajtva, jelenleg mi a legjobb vétel?
Hertz UNO K165 - ezt néztem a kitűnő érzékenysége miatt, van értelme árban efölé menni, bízva a jobb hangminőségben? -
WoodrufF
tag
Sziasztok!
Hogyan tudnám kicselezni az első szettem (Kicx ICQ 6.2) hangváltóját?
Mikor már kezd jó lenni a hangerő olyat vág a magason, hogy tompa, dobozhangú élvezhetetlen lesz a zene.
Hallgatok valamit mondjuk 17es hangerőn minden fasza, feltekerem 20ra, és mintha valaki lehúzná a magas potikat, visszahalkítom 17esre magasok visszajönnek rohadt idegesítő...
Most egy belépő szintű 2dines, multimédiás fejem van (Nakamichi NAM1612), első körben cseréljek egy minőségibb, inkább zenére való fejegységre(pl.: Kenwood KMM-BT358)? -
WoodrufF
tag
válasz
troll81 #77059 üzenetére
Ezt nem tudnám megmondani, a hirdetésben szereplő képek és adatok egyeznek a stegaudio.com oldalon lévőkkel, ahogy néztem mindkét erősítő legalább 3éves kiadás.
Lusu: A D osztályos ha jól láttam már DSP-s, az árban és hozzáértésben is túl nagy falat lenne.
Próbálok még akkor aludni rá párat, ha elmegyek megnézni a QM-et úgyis elhozom főleg, hogy most nem lesz mit hallgatni a dugóba araszoláskor.Köszi a segítséget!
-
WoodrufF
tag
Sziasztok!
Steg belépőszintje a QM75.4 mennyire ajánlható, esetleg az ST401 még márkán belül is minőségi ugrás lehet?
A hétvégén elhalálozott a JBL LC-A504 -em ami vagy 15évig kiszolgált, és bőven elég volt. Ebből gondolom, hogy a QM is nagy ugrás lenne, és az ST -hez már kábelt és biztit is cserélnem kellene.
De mindig is kacsingattam a Steg felé, és így nem szeretném elkapkodni, viszont a kissebikből lenne most polcon, a nagyobbikból csak rendelést tudnak felvenni ahol néztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Új Dobozos Asus TUF GAMING F15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% i7-13620H 32/1TB RTX 4070 8GB 144Hz
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Samsung 42" Full HD plazma TV eladó olcsón
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged