- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
WoodrufF
tag
Sziasztok!
Steg belépőszintje a QM75.4 mennyire ajánlható, esetleg az ST401 még márkán belül is minőségi ugrás lehet?
A hétvégén elhalálozott a JBL LC-A504 -em ami vagy 15évig kiszolgált, és bőven elég volt. Ebből gondolom, hogy a QM is nagy ugrás lenne, és az ST -hez már kábelt és biztit is cserélnem kellene.
De mindig is kacsingattam a Steg felé, és így nem szeretném elkapkodni, viszont a kissebikből lenne most polcon, a nagyobbikból csak rendelést tudnak felvenni ahol néztem. -
WoodrufF
tag
válasz troll81 #77059 üzenetére
Ezt nem tudnám megmondani, a hirdetésben szereplő képek és adatok egyeznek a stegaudio.com oldalon lévőkkel, ahogy néztem mindkét erősítő legalább 3éves kiadás.
Lusu: A D osztályos ha jól láttam már DSP-s, az árban és hozzáértésben is túl nagy falat lenne.
Próbálok még akkor aludni rá párat, ha elmegyek megnézni a QM-et úgyis elhozom főleg, hogy most nem lesz mit hallgatni a dugóba araszoláskor.Köszi a segítséget!
-
WoodrufF
tag
Sziasztok!
Hogyan tudnám kicselezni az első szettem (Kicx ICQ 6.2) hangváltóját?
Mikor már kezd jó lenni a hangerő olyat vág a magason, hogy tompa, dobozhangú élvezhetetlen lesz a zene.
Hallgatok valamit mondjuk 17es hangerőn minden fasza, feltekerem 20ra, és mintha valaki lehúzná a magas potikat, visszahalkítom 17esre magasok visszajönnek rohadt idegesítő...
Most egy belépő szintű 2dines, multimédiás fejem van (Nakamichi NAM1612), első körben cseréljek egy minőségibb, inkább zenére való fejegységre(pl.: Kenwood KMM-BT358)? -
WoodrufF
tag
Ajtókban lévő gyári hangszórók cseréjére, amik csak fejről lesznek hajtva, jelenleg mi a legjobb vétel?
Hertz UNO K165 - ezt néztem a kitűnő érzékenysége miatt, van értelme árban efölé menni, bízva a jobb hangminőségben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- OpenMediaVault
- Milyen processzort vegyek?
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- PlayStation 5
- PlayStation 5 Pro teszt
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Asus ROG Crosshair X670E Hero
- Gondolkozol bankváltáson? A Raiffeisennel akár 60.000 Ft-tal is gazdagabb lehetsz! Írj, és segítek!
- Asus TUF Gaming A15 (2024)
- IPhone 14 pro 256gb Deep Purple cserélhető!
- Új APPLE AIRPODS PRO 2 GEN USB-C bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest