-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jannn
aktív tag
válasz
kacsa7 #40675 üzenetére
Vannak olyan emberek akik egész életükben a jobbra várnak és eközben el is telik az életük a varakozassal :-) Arról nem beszélve hogy már egy jó ideje az a tendencia hogy bár egyes funkciók esetleg újdonságként megjelennek az újabb verziókban a műszaki tartalom / minőség viszont fokozatosan romlik.
Tényleg kényelmesebb USB-ről zenét hallgatni, de egy 5 éves komolyabb CD-s fejegység bármelyik flac - os újat porrá alázza... -
€uro
őstag
válasz
kacsa7 #40675 üzenetére
Egy hónapja én már levelet is írtam a Pioneer amerikai csoportjához. Rákérdeztem, hogy mikorra várható a megjelenése. Nem kaptam választ.
Egyébként igazad lehet. Nem sok jel mutat az 570 közelgő megjelenésére. Lehet, hogy az az eladó, akivel én beszéltem, teljesen félreinformált volt és csak nekem próbált valami jól hihető magyarázattal szolgálni, miután két hét után az iránt érdeklődtem náluk, hogy miért nem érkezett még mindig meg az általam megrendelt termék.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged