Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4mie
veterán
De-de mindenképpen egyszerűbb lenne, csak nem tudom hogy lehet kézzel kitölteni, vagy pontosan mire is gondolsz ez alatt

DN25-200 között, a fő probléma, hogy a kisebb méreteknél tokosra vált a Revit MEP Metric 2.41 - WeldedXtreaded content / de ehhez a részhez abszolúte noob vagyok/ és igen tudom hogy van másféle, de azoknál meg nem fedi a DIN méreteteket, szóval DN50-esből D54-et csinálna.

Alapból ezzel a pcf exporttal is sokat szívtam,
Először modell--> fabric --> macro 2023 ban működött
Aztán kiderült, hogy 2024-ben kéne, ott meg ugyanaz a metódus nem akart működni.
Akkor mentem egy próba AutoCad Fabric 3D-be ott csak úgy ment ha újraszerkesztettem a komplett rendszer, akkor se mindig mert Ceapipe 3D vagy beolvasta vagy nem.
Na akkor vissza és összehegesztettem Chatgpt segítségével a macrot...most kijön legtöbbször, de ha a rendszer nem folytonos akkor meg hektikus
+ kisebb méretet fel kell növelnem, hogy ne legyen benne tokos kötés.Persze a legegyszerűbb lenne, ha egy acélcső gyártónak lenne saját contetnje de nem találok....

Szóval ha bele tudok nyúlni valahogy, hogy mindig hegesztett kötést pakoljon az szerintem segítene
Most találtam egy ilyent, mindjárt átolvasom: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Path of Exile 2
- Milyen házat vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

+ kisebb méretet fel kell növelnem, hogy ne legyen benne tokos kötés.