Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ezsiasi
csendes tag
válasz
gyeniko #41494 üzenetére
Én a fúroba foghatós körkefét még tavaly vettem Kínából, a legfinomabbat, kárpithoz, nagyonjó szinte magába szívja a koszt. Időnként bele a vödör vízbe megforgatom, azt nagy fordulaton kicsapatom. Nagyon szeretem. De viszont a csavart a közepén be kellett ragasztanom, mindig kicsavarodott és le esett ha megált a fúró. Azt nem tudom, hogy a srác milyet használ. Nem követem már.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 16" Brock alu felni Continental TS830P 205/60 téli gumi szett, 5x120
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Kenwood Kmix 750
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Részletfizetés .Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 RTX 4070 , Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H RTX4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest