- Léghűtés topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Energiahatékonyabb lesz a Lunar Lake az új Arc meghajtóval
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple MacBook
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
d4d
aktív tag
válasz
simonjoe #51260 üzenetére
Hollandia, waxworld, carclean, the rag company eu. 28-30 eur (gallonos méret, közel 4l) plusz posta. Csúcsidőn kívül (karácsony előtt stb) normál esetben 4-5 munkanap alatt megjön. Mindhárom bolt megbízható forrás.
De! Itthon egyszerűbb egy koch chemie pol star, mzr párost beszerezni. Ketten együtt több területet fednek le, mint az xpress és olcsóbbak is. Hátrányuk, hogy hígítani kell mindig és nem is lehet túl sokáig előre bekeverve tárolni egyiket sem. Az Xpresst töményen esetleg 1:1 arányban kell használni. De pl szövetre, kárpittisztításra nem való, ellentétben a pol starral, mzr-rel.Otthoni kárpittisztítás témához. Nem hiszem hogy gond lenne ezekkel a szerekkel. Én is ezekhez nyúlok, legutóbb az ülőgarnitúra karfáján mentem át a polstarral.
Szintén kárpittisztítás. Lehet, hogy néznék valami erősebb gépet a Bissell mellé. Az aktuális legújabb Karcher Puzzi 8/1-ről lenne szó. A szívásra 270mbart írnak, ami elég combosan hangzik. Sokkal jobb lett az új fej kialakítása is. Elég kompakt is. Pár helyen 80-100 ezres kedvezménnyel kínálják mostanság. Szerintem jól is néz ki, kivéve a made in romania feliratot.. valaki látta már ezt az új modellt közelebbről?
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Léghűtés topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Nintendo Switch 2
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- Samsung LCD és LED TV-k
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Vadiúj SSD-k!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest