- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Léghűtés topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztrofotózás
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
d4d
aktív tag
válasz
simonjoe #51260 üzenetére
Hollandia, waxworld, carclean, the rag company eu. 28-30 eur (gallonos méret, közel 4l) plusz posta. Csúcsidőn kívül (karácsony előtt stb) normál esetben 4-5 munkanap alatt megjön. Mindhárom bolt megbízható forrás.
De! Itthon egyszerűbb egy koch chemie pol star, mzr párost beszerezni. Ketten együtt több területet fednek le, mint az xpress és olcsóbbak is. Hátrányuk, hogy hígítani kell mindig és nem is lehet túl sokáig előre bekeverve tárolni egyiket sem. Az Xpresst töményen esetleg 1:1 arányban kell használni. De pl szövetre, kárpittisztításra nem való, ellentétben a pol starral, mzr-rel.Otthoni kárpittisztítás témához. Nem hiszem hogy gond lenne ezekkel a szerekkel. Én is ezekhez nyúlok, legutóbb az ülőgarnitúra karfáján mentem át a polstarral.
Szintén kárpittisztítás. Lehet, hogy néznék valami erősebb gépet a Bissell mellé. Az aktuális legújabb Karcher Puzzi 8/1-ről lenne szó. A szívásra 270mbart írnak, ami elég combosan hangzik. Sokkal jobb lett az új fej kialakítása is. Elég kompakt is. Pár helyen 80-100 ezres kedvezménnyel kínálják mostanság. Szerintem jól is néz ki, kivéve a made in romania feliratot.. valaki látta már ezt az új modellt közelebbről?
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest