Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• d4d

aktív tag

válasz simonjoe #51260 üzenetére

Hollandia, waxworld, carclean, the rag company eu. 28-30 eur (gallonos méret, közel 4l) plusz posta. Csúcsidőn kívül (karácsony előtt stb) normál esetben 4-5 munkanap alatt megjön. Mindhárom bolt megbízható forrás.
    De! Itthon egyszerűbb egy koch chemie pol star, mzr párost beszerezni. Ketten együtt több területet fednek le, mint az xpress és olcsóbbak is. Hátrányuk, hogy hígítani kell mindig és nem is lehet túl sokáig előre bekeverve tárolni egyiket sem. Az Xpresst töményen esetleg 1:1 arányban kell használni. De pl szövetre, kárpittisztításra nem való, ellentétben a pol starral, mzr-rel.

Otthoni kárpittisztítás témához. Nem hiszem hogy gond lenne ezekkel a szerekkel. Én is ezekhez nyúlok, legutóbb az ülőgarnitúra karfáján mentem át a polstarral.

Szintén kárpittisztítás. Lehet, hogy néznék valami erősebb gépet a Bissell mellé. Az aktuális legújabb Karcher Puzzi 8/1-ről lenne szó. A szívásra 270mbart írnak, ami elég combosan hangzik. Sokkal jobb lett az új fej kialakítása is. Elég kompakt is. Pár helyen 80-100 ezres kedvezménnyel kínálják mostanság. Szerintem jól is néz ki, kivéve a made in romania feliratot.. valaki látta már ezt az új modellt közelebbről?

Video

Új hozzászólás Aktív témák