- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Egérpad topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
d4d
aktív tag
válasz
tibbike01 #50233 üzenetére
Nem bonyolítom, sokmindent felsoroltam, de ha egyszer megvan csinálva az autó kívül belül, utána az állapot megőrzéséhez már nem sok minden kell. Reprozsdát, kátrányt, felnikről a beleégett szarokat nem kell hetente pucolgatni. Bent is ha egyszer rendesen megvan csinálva onnantól egy kendővel egy puha ecsettel és vmi ápoló vagy lightos tisztítószerrel könnyen tartható az állapot.
Ezt tegnap este vittem el (15 éves) kézzel lemosni, carpro reset sampon plusz wet coat. Hazahoztam az esőben, ma elvittem 200ftból újra leöblítettem, utána itthon lemostam az Absolutettal, ez után készült a kép. Innentől kezdve hogy rajta a wetcoat, minimum pár hétig nem nagyon kell foglalakozni a mosással, elég a 200 ftos öblítés és ha ki akarom maxolni, itthon v bárhol egy öblítés mentes mosás. Azért használom ezeket a fújható bevonatokat is, mert ennél egyszerűbb, gyorsabb megoldás nem nagyon van és ahhoz képest elég tartósak is. Nem kell visszatörléssel bajlódni.
A brake buster fékporra való és hígítható, habosítóban is használható, sajnálom, hogy itthon nem elérhető. De szerintem egy normális előmoső, mint a touch less is, hasonlóan megfelel ilyen célra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged