- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Milyen TV-t vegyek?
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- M9702 media player - kinai Oppo UDP-203 klon
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
válasz HUTCHDB #49852 üzenetére
Alu szivattyú és 3 év komoly garancia, szerintem jól döntöttél.
+ AIex
Nálam is halad az ügy, újabb adalék hogy a Comet 14-15 ampert ránt be állandóba, induláskor sokkal nagyobbat. Na a héten sikeresen leégetnem 3 hosszabbítót, 2-be csak a biztosíték, a 3. biztosíték csere után se ment. Direktbe a konnektorba dugva meg simán az automatákat csapdossa le. Új blokkokban a konnektorok 13 amperesek és alig van. Nálam a műhelybe 16 amperes, azt is levágja. A garázsba cseréltem 24 amperesre meg én kábeleztem, na azt nem vágja le, pöcc röff nyomás kapcsoló és kondenzátor csere óta. Mivel hosszabbító nem ajánlott komolyabb jetwas-hoz, nem megyek bele a részletekbe de elmagyarázta a szerviz hogy miért nem jó a motornak. És a legtöbb helyen kéne egy 50-80 méteres hosszabbítás, így most hogy a Comet nálam hibátlanul megy de máshol nem és szopatnak a konnektorokkal mert alig raknak ha egyáltalán, illetve nem szabadna hosszabbítani elektronika okokból se, illetve törvényileg se kéne 12,5 méter fölé mennem... Benzines lesz valószínűleg.
[link] Ezt néztem ki mint olcsóbbik verzió. Semmi nem USA benne a nevét leszámítva. Ami jó hogy hihetetlen erős, 20+10 méteres magasnyomású tömlő, dobbal. Robusztus, kerekes, iparinak is használja sok cég itt.
Ami kevésbé jó hogy vannak selejtesek, szoktak folyni itt ott, viszont a garancia nagyon erős. Azonnal küldenek minden alkatrészt ami tönkre ment postán, 3 napon belül nálad van. Ami itt megint rossz az hogy csak 1 év a gar, viszont utána is küldenek mindent csak akkor fizetős. [link] Pont ez az utolsó munkája vele de sokáig használta. Nekem a Comet megy havi 3 alkalommal ez menne havi 1-2 alkalommal mondjuk kb 1 órát. Néha van olyan munka mint a srácnak, akkor lehet hogy menne egy nap 4-5 órát de ez ilyen évi 1x. Nem ez a fő profilunk de ha valaki kéri megcsináljuk általában.
Lehet bepróbálkozok vele és megveszem hozzá az Amazon kiterjesztett gart 3 évre
Amennyiben Honda motoros iparit akarok az alsó hangon dupla ár, de inkább tripla ha hasonlóan erős kell...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Büszke apukák és anyukák topikja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- PlayStation 5
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Android szakmai topik
- Xbox Series X|S
- Sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest