- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- Androidos fejegységek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
- Huawei MatePad 11.5”S PaperMatte - papír, írószer
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tasiadam
veterán
válasz
vedini #48059 üzenetére
Lehet venni bőröket, anyag, cérna, mindegy, de mivel mérnök IT-s / vegyész vagyok, semmi közöm a bőrhöz, így én is csak választottam az anyagot és a cérna színét. Próbáltam a logo-hoz passzoló színt, de lehet hogy túl világos lett a kék, sötétebb kellett volna.
DIY videót néztem, csak a karnyarok miatt, de arra alig fokuszálnak. Egy jó, egyedileg gyártott bőr esetében ezt szépen kidolgozzák, ilyen előre vágottaknál kevésbé, ezért sem olyan szép, mintha gyári lenne.
Az öltés egyszerű. Hátul bekötöd a szálba (angolul thread-ként emlegetik) és onnan húzod vele szembe lévőbe, hátulról, tehát sosem szemből varrod a kettő szálat, akkor fog úgy kinézni, mint a képen van.
Egyébként adtak hozzá leírást hogyan kell, megsúgon, olyan rossz google fordjtással, hogy kidobtam azonnal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- EAFC 25
- PlayStation 5
- alza vélemények - tapasztalatok
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest