Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
Reges reges a egy maszik galaxisban jo kis gepiraos papir fenymakolatokt azon voltak jo kis kulonlegessegek ezzol is vot szo, me a mindenevo motorokrol meg a szembedugos joszagokrol, de megatte a mult kode. mostanabn max marad a net, meg horompoly-kurucz kulonleges autmotorok ha nehany kulonlegesegre vagyom /nem kicsit voltam meglepodve mikor KK-rol kiderult hogy nem csak szabtech, habnem ez is:- )))/ par honapja lattam az oereget benn setalni, amugy imadtam az oreget hihetelen jo fazaon /ha csak eppen nem vizsgan szivat:- )))/
udv
neduddki
p.s. totota-totoya:- )
mikor megszuntettek a Barosban a konyvtarat leet hogy ott kelet volna lenni
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Új, felbontott iGET Homeguard 1080p IP66 biztonsági térfigyelő kamera - Közel 2 év magyar gari!
- Audi Q7 3.0TDI e-tron 2016 évjárat
- Új CTEK D250TS premium 24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - Közel 5 év bolti garival! -
- Huawei SUN-2000 6KTL-L1 napalem inverter eladó
- IKEA GRUPPSPEL gamer forgószék, Gunnared fekete/szürke színben újszerű, garancia 2027 őszig
Üzleti előfizetők hirdetései
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 128-256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest