Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
fekeandras
őstag
Nem vagyok önző.Gyári értékre értettem nem erre.Akkora már a rinyálás, hogy így füstöl meg úgy füstöl a dízel és különben is rákot okoz stb... Ugyanmár majd pont ettől fog bárki is meghalni mert füstölnek a dízel autók.Annyira elcsépelt dolog már ez komolyan a könyökömön jön ki.Bezzeg a benzines kocsik friss hegyilevegőt fosnak ki magukból...
A legviccesebb az volt mikor egy ismerősöm kifejtette, hogy a dízel motorból származó szénpor valójában milyen veszélyes is és bla bla bla...
Amíg engem próbált győzködni 3 szál cigit szívott el.Akkor miről is beszélünk, mi a veszélyes?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Új Miele Triflex HX2 porszívó 2 év garancia
- Eladó Spirit Of Gamer Headquarter 300 gamer asztal
- Nespresso Delonghi tejhabosítós kávéfőző - Bontatlan, 2 év garancia - Eredeti ára 125e!
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Cascade Bora klíma AKCIÓ
Üzleti előfizetők hirdetései
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD with heatsink - garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- AKCIÓ! MSI A320M R7 2700 8GB DDR4 256GB SSD RX 6500 XT 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo T14s G2 Core i5-1145G7 Touch 16Gb Ram Intel Iris Boltból számlával Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A legviccesebb az volt mikor egy ismerősöm kifejtette, hogy a dízel motorból származó szénpor valójában milyen veszélyes is és bla bla bla...