Hirdetés
- CES 2026: Ez lehet a legjobb gamer notebook
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- Nem bánik kesztyűs kézzel a mozgási elmosódással az új MSI monitor
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Videós, mozgóképes topik
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kanczy
veterán
nem egészen

azért állították le,mert az emberek úgy látszik nem vevők az új ötletre...nem vették meg a játékot...én is toltam pár hónapig,és nagyon tuti volt,de sajnos vannak jobb minőségű havidíjas játékok,amelyek ugyan nem mernek újat mutatni,de legalább az emberek tudják,hogy mit kapnak a pénzükért
sajnálatos,hogy a gamma abba bukott bele,amiből pont sok kellene...az ötletességbe és az újdonságba
-
J3richo
tag
Hát ez télleg szomorú, mert télleg jó mmorgp játék volt elég élvezetes és gyors grafikával. És mindez azért, mert pár ostoba ember (mint pl azok, akik a fórum elején írogattak) lehúztak egy játékot úgy, hogy ki se próbálták. Nembaj menjetek kockulni wowwal meg a rókabőrős hasonló játékokkal.
-
Zenty
őstag
vazzeg leállitják a gamet

Agusztuskór kapute serverek le
Sajnálom jó kis game volt, egyedi ötletekel, és félő ,hogy az egyébként kretiv ncsoft jövőben nem mer lépni már semmi ilyen kreativ új ötletekre. Csak fantasy majmolás megy
bár most jön a tabula rasa -
Zenty
őstag
Nemfizetsz a többi game-ért ez egy közös game card!
Szal ezeknek az ncsoft gameknek a havi dija ugyanannyi!
Igy ameilyek jáccol annál használhatod fel egyszer!
Csak gondolom költségvetési,és praktikum okokból nem külön nyomtatnak minden egyes gameüknek gamecardott ezért van igy együttes lehetőségel
[Szerkesztve] -
J3richo
tag
up
-
J3richo
tag
-
Kanczy
veterán
itt az ideje egy upnak!
valaki játszik a teljes játékkal?!
mert tolom a gémsztár-os key-jel,és nagyon bejön,de egyedül nem akarnék játszani
-
Zenty
őstag
lol mutánsok elöl mentettek meg human társaim!
Aztán egy convojal kisértek biztos területre mondták ne kovájogjak el lol
Nagy game ez !
[Szerkesztve] -
Zenty
őstag
Lol ezek a fejlesztők nagyon aktivak! kb 2 orája raktam leh a gamet és hogy most elindiottm megint jött egy újpatch
reggel is volt vagy kettő -
Zenty
őstag
Tök poén ez a game

Végre valami változatoság nem csak fantasy majmolás stilus állandoan az mmorpg-nél...
Pvp-re hajaz nagyon game ,de az üt! És nincsenek kevesen már az elején se ezen a közös serveren. Én mindekire löttem ahol értem ( nooboztak is rendesen
)
Furcsálom ,hogy a game az alap előfizetés player számát se éri el( ami olyan 100 ezer).
Igaz ,hogy az mmorpg piac telitett ,meg ez egy újdonság ,de pl a sok autos buzi simán mehetne evvel gamelni ( én nem vagyok az ,de bejön igy is
Igy első látásra bármelyik singli autos gamet lenyom!
Kár hogy havidijas különben megvenném
de ezt a 14 napot le gamelem az tuti!
Nickem egyébként LADA
[Szerkesztve] -
Zenty
őstag
Hm ugylátszik a serverek is leálltak ,mert még patchet se akarja letölteni...
Megjegyzem nem kicsi a game már önmagában se...
-
Zenty
őstag
[link]
Jah itt is hírezték!
10 ezer előfizető össz ,akkor értem miért volt szükség összevonásra ,sajna ez kevés!De viszont egy servere nem
-
J3richo
tag
Egy éjjel mikor játszottam, pár 80 szintű( akik régóta játszhatnak, gondolom konvojba mentek) összegyűltek a főváros mellett lévő telepen. Ne tudd meg milyen jó kis látvány volt a kocsi tömeg
. Volt Bigfoot, tank, kamion. Tyű
Mentek támadni mutáns földre asszem. 
[Szerkesztve] -
J3richo
tag
Itt egy jó kis trailer a játékról:
[link] -
J3richo
tag
Ja és este, az egyik szerver eléri a low populationt. Én javasolnám, hogy arra menj, mert a többi very low szinten van állandóan.
-
J3richo
tag
Én már kipróbáltam a free kulccsal. CSászár game. Először furának hatott számomra, úgy tűnt, hogy az égvilágon nincs senki szerveren, főleg oylan, akivel csevegni is lehet, de aztán később rájöttem, hogy azé, mert ahova kitett, az a kezdőknek való indulás map, ahol első küldetéseket meg lehet csinálni és mindenki csak rohangászik ide-oda. A Városban és a sivatagban (embereknél) már zajlott az élet
.
És igen, valóban nagyon szánalmas irományok születtek erről a gameről. Hozzá nemértők szakértenek, érted. Én erősen gondolkozom, hogy megveszem eredetibe (ez lenne az első játék, amit életembe megveszek
). -
Zenty
őstag
Öh nincs valakinek egy megmaradt friend kulcsa?

Betáról lemaradtam ,de kiprobáltam volna,eddig álltalába mindenki dicséri aki játszott vele!
A régi hsz-ek meg viccek látszik nemtudják mih az a mmo. Ennél a játékstilusnál nem a graf a lényeg...( mellelseg ahoz képest elég szép ,meg is látszik minimum gépigényén)
És ami még vicesebb ,hogy NF meg egyéb más sima autos gamel hasonlitgatják össze a full online egyelöre egyedülláló stiluso gamet
!
[Szerkesztve] -
J3richo
tag
-
J3richo
tag
Hát a szerveren 85% azt mondja, hogy frankó játék, 60% meg már eredetibe nyomja alapból előfizetéssel. Szóval én nem adom fel
. Akit érdekel egy auto assaultos fanhonlap létrehozása és annak a frissitésében való segédkezés, az írjon nekem.
Ja és 65% azt mondja, hogy nem értik, miért játszanak még olyan kevesen vele
Szal nem csak nekem ez a véleményem. Egy kis idővel tuti fel fog lendülni
[Szerkesztve] -
J3richo
tag
Nem csodálom. Ha ilyen okos emberek, mint akik ebben a topicban is hozzászóltak pusztán a képek alapján történő következtetéseikből eredendően, akkor jóhogy lassan indul be a piac.
Én magam részéről meglepődtem, mikor beléptem ebbe a világba: A videó alapján kellemes játékra gondoltam, aztán beléptem és voáá. Sokkal összetettebb játékot adtak ki a srácok, mint ahogy egysek megállapítják ''IQ''-ból. A szerverek egyáltalán nem lagoznak, egyetlen hibával se találkoztam a játék során és tök fainul el lehet szórakozni másokkal együtt
. És köszi a választ, kicsit megnyugtatott, hogy esetleg Mo-n is kapható lesz a gamecard a játékhoz és akkor majd tudok 60-as karit is csinálni és úgy portyázni ^^. -
J3richo
tag
Kipróbáltam a gamet. Olyan, mint a wow, csak autóval kell száguldani a terepeken.
Kicsit szánalmasnak tartom, hogy egy játék azért nem lesz sikeres, mert pár ember, akik ki se probálták a játékot, gagyinak tituálják. Egy játék nem a grafika miatt lsz jó. Itt is ugyanakkora terepet lehet bejárni, mint wowba, jóhogy nem lesz doom 3-as grafikája...
Csináltam egyébként pár videót frapssel, majd szerkesztek egy jó is muvit. Ja és ha valaki netalántán mégis kipróbálja, az írjon nekem, hogy konvojba is mehessünk akár
-
J3richo
tag
Nem tudom. Olyan szaga van, mintha wow szintű game lenne, csak autós kiadásban.
Kraptor, miként tudok kulcsot szerezni, hogy felmehessek gyakni szerverre másokat?
Msg me pls.
[Szerkesztve] -
Kraptor
őstag
Mondom, hogy van egy kulcsom a hétvégére ha kell előben is megnézhetitek, hogy milyen. Sokkal jobb és nagyon hangulatos az egész mint a képek vissza adják.
[Szerkesztve] -
P.Dude
őstag
Most nézem ténlyeg gagyi.Ez aztán Bukás!
![[kép] [kép]](http://www.spschat.com/FanArt/TinaSchuh/hurl.gif)
[Szerkesztve] -
Kraptor
őstag
Nagyon frankó game. Az utolso pathcekkel nagyon jó irányba haladnak. Majd nyomok egy-pár screenshotot, mondjuk mmorpg.hun megtaláltok eyet amit tegnap küldtem be.
-
keratom
tag
Jaja! Flatout király!
Mellesleg ennek a játéknak a fejlesztése is úgy indult, hogy létező típusokkal lehet roncsderbizni, de ''valamiért'' mégsem így lett. Pedig ha sikerült volna összehozni a gyártókkal, biztosan a többszörösét adták volna el mint így, és lehet, hogy lenne egy kiemelt topikja is itt a Prohardveren, mert szerintem van annyira jó játék. -
-
keratom
tag
Valószínűleg nem lesz az év játéka.

Jobb lenne, ha létező autótípusokkal lehetne egymást sz*rrátörni, vagy akár lőni
Kár, hogy az autógyártók soha nem járulnak, hozzá, hogy a milliárdokért kifejlesztett autótípusaikat ronggyátörve lássák viszont egy-egy PC-s gaméban.
Micsoda vaskalaposság! Mé jó ez nekik? -
Dilikutya
félisten
Elég gagyi
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Diablo IV
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Rövid betekintést kaptunk a The Eternal Life of Goldman című alkotásba
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Asus Prime Z490-P / Beszámítás OK!
- HP EliteBook 645 G10 14" AMD Ryzen 5 PRO-7530U 4,5Ghz 16GB DDR4-3200Mhz 512GB Nvme Magyar Bill.
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Sérült I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I BillSér I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
Állítólag 

. Akit érdekel egy auto assaultos fanhonlap létrehozása és annak a frissitésében való segédkezés, az írjon nekem.
LATOUT-tal. Lőni nem lehet ( lehet csak nem lőszert