- Újabb ATX 3.1-es tápcsalád hagyta el a Super Flower tervezőasztalát
- Itt van az ASUS ROG szériás kompakt vízhűtéseinek zászlóshajója
- A ROG Falchion Ace HFX rapid trigger billentyűzet tesztje
- Novemberben kiteljesedhet az Xbox Cloud Gaming
- Régi és új tápcsatlakozóval is teszteli az Intel és az AMD az új VGA-generációt
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Ezek a csillagászati árú egéralátétek mindig érdekes gondolatokra késztetnek.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
félisten
A monitorok árazása szerintem elég korrektek a tudásukhoz mérten. Jó lenne ha a 4K + magas képfrissitéssel( 144Hz) rendelkező monitorok árai is degradálódnának így.
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
worxland
addikt
Az SN580 nagyon nem egyenlő az SN850-nel.
''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q
-
válasz deathcrow42 #7 üzenetére
Rájöttek, hogy senkit nem lehet átverni, így hirtelen 50% kedvezmény.
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
-
félisten
Nekem ez [link] van .
Régebbi modell, hasonló specifikációkkkal, 32 " -ban. Ide már jól jönne a 4 K ,de amúgy teljesen meg vagyok vele elégedve.
Akkoriban is ezeket a specifikációkat a legjobb árért adta. Volt jobb is, meg olcsóbb is de így összeségében ár/ értékben nagyon jó volt. Azóta is játékra szerintem megfelelő. Ezek az újak meg gondolom jobbak azért már.
Vettem egy C2 42" LG-t azóta ,de vissza térek szerintem majd hamarosan egy ilyen Samu monitorhoz.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
zhit86
csendes tag
A WD Blue kapcsán:
"barátságot ápol a Pyrite 2.01 titkosítással"
Én úgy olvastam, hogy van az Opal, aminek van egy butított változata Opalite néven, és van egy még jobban butított változat Pyrite néven.
Egyfelől már az Opal sem tekinthető bombabiztosnak, a legtöbb konkrét implementációban van valami hiba... ezért érdemben mindenki szoftveres lemeztitkosítást ajánl...
De most tf., hogy valamire jó az Opal (otthoni szinten, családi titkos almás pite receptekhez stb.)...
Ha jól tudom az Opalite csak a gyakorlatban a legtöbb felhasználás mellett nem kellő dolgokat szedi ki. Viszont a Pyrite még lazább, és érdemben nem is tartalmaz titkosítást.
Pl. a Phison controller gyártó oldalán ezt találtam:
"Pyrite does not specify capabilities for cryptographic protection of data at rest. That means Pyrite does not support capabilities related to encryption and cryptographic erasure." [link] -
MODERÁTOR
Így van, vagyis Pyrite esetén gyakorlatilag nincs titkosítás, csak sima firmware szintű jelszavas védelem. Ezért sem támogatja a kriptográfiai törlést. Ugyanakkor otthonra ez is elég lehet, legalábbis ha SSD-ről van szó. Nem olyan könnyű megkerülni, kell hozzá felszerelés.
<-ƘƘ->
-
direwolf
őstag
[ Szerkesztve ]
"I've seen things you people wouldn't believe"
-
félisten
Klasszikusan az a helyzet, amikor az igényt és a megoldást kell szinkronba hozni.
Csodálkoznék azon, ha a Pyrite aktuális védelmi szintje nem lenne elég a privát felhasználók 95%-ának. A lényeg ugye az, hogy jobban akarják megszerezni az adatokat a védelem szintjénél. Ergo szakértelemben, eszközben, erőfeszítésben és időben megérje beletenni annyit, mint amennyit az adatok érnek.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming 850W Gold Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Asus Rog Thor II 850W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- ÚJ ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14" 2.8K 90Hz - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB SSD - 1,5év garancia
- iPhone 11 pro 256 GB
- ALAPLAP CSERÉRE SZORUL! - Asus ZenBook UX421F 14" FHD IPS - i5 8254U, 512GB SSD, 8GB RAM.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest