Aktív témák
-
Rover623
félisten
válasz
Brainwashed2 #2 üzenetére
Hamar kibújt a szög a zsákból...
Az első hsz.-t nem lehetett volna kihagyni...már csak az esőerdők védelme miatt is...? -
Brainwashed2
tag
Kezdeném is. Szóval, mivel hamarosan (remélem) hozzájutok ujdonsült iAudio F2ömhöz így felkeltette a figyelmemet a FLAC formátum. Olvasgattam, utánanéztem a dolgoknak. Letöltöttem a dekóder progit, mer ez ingyér van, s máris felmerült a probléma, hogy wav-ba kéne konvertálni először. Nos tudtommal erre a WMP is képes, csak éppen nem túl kellemes megoldás. Ezért szeretnék hozzájutni egy igényes külsejű konvertáló/grabbelő programhoz, mely nem mellesleg még jó is. Valaki tudna nekem ajánlani valamit?
-
Brainwashed2
tag
mp3, wma, wav, ogg, asf, flac stb...
Úgy gondolom szükség van olyan topicra, ahol egy helyen információt kaphatunk ezekről, s a hozzá tartozó converter-ekről, grabber-ekről, média lejátszó progikról.
Tessék, csak tessék!
Aktív témák
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest