Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#1951) detroitrw

detroitrw
(őstag)

szasztok skacok :U

lenne egy olyanom hogy D2@+ :)
nem tom hogyan de sima bekapcsolásnál ezt dobja: [link] majd egyből [link]

addig nem jut el szegény hogy elérje a pécé :O
így nem tudok rá fw-t rakni hogy újrarakja magát ... :(
rockbox az simán fut gond nélkül ... azzal meg sajnos a belső mem-re nem lehet másolni :O

esetleg valami ötlet?

ponti_ak: tudom infopatkány de azon kívül? :)) /mégmielött :DDD /

:R

[ Szerkesztve ]

..::Gotham GAC-3::.. Jungson JA-88E ..::Gotham 54025 SPK 4 x 2.5mm::.. Hivi Swans D3.2BF or iAudio D2@D2+ -:- SHURE SE315 CL **only LOSSLESS** :-)

(#1952) ponti_ak válasza detroitrw (#1951) üzenetére

ponti_ak
(PH! addikt)

infopatkány: :DDD

D2+ problem: Passz. :(
...illetve...
Reset gomb... ? ;] :D

(#1953) detroitrw válasza ponti_ak (#1952) üzenetére

detroitrw
(őstag)

volt régebben fagyi a gépen anál segített, de most hiába nyomom ki a szemét :N

abba bízok hogy a rockbox-osok dobnak ki olyan verziót ahol a belső memóra is tud írni
mert akkor az SD-ről áttom másolni a fw fájlokat ...

meg reménykedem hogy csak ennyi lenne a baja hogy megsérült az OS-e :B

..::Gotham GAC-3::.. Jungson JA-88E ..::Gotham 54025 SPK 4 x 2.5mm::.. Hivi Swans D3.2BF or iAudio D2@D2+ -:- SHURE SE315 CL **only LOSSLESS** :-)

(#1954) ponti_ak válasza detroitrw (#1953) üzenetére

ponti_ak
(PH! addikt)

Szurkolok. Sok sikert! :K

(#1955) detroitrw válasza ponti_ak (#1954) üzenetére

detroitrw
(őstag)

(#1956) Alg

Alg
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szasztok!

Rég jártam erre, de most van egy nagy problémám :(
Egy hibás akksi kiütötte a G3-am szoftverét, most be sem kapcsol, a gép meghajtőként felismeri, de olvasni/írni nem tudja. Régebben is történt ilyen, akkor firmware update segített. Most viszont, win7 alatt, sehogy sem tudom működésre bírni az updatert, nem ismeri fel recoveryben az eszközt, nem találja mikor elindítom a "firmware download"-ot...

Van egy másik, XP-s gép itthon, talán megnézem arról...

//Alg.504//Alg#2951// ---- Live for the SWARM! ---- DIGITAL PRIDE - J3 + PL50

(#1957) Alg válasza Alg (#1956) üzenetére

Alg
(PH! addikt)
LOGOUT blog

XP-n működik... Úgy néz ki a Cowon leállt a G3 supportjával :(

(#1958) Safranek válasza ponti_ak (#1950) üzenetére

Safranek
(tag)

Köszi! :R

Azt hiszem egy próbát megér.

Üdv

''Safranek, jöjjön csak közelebb..''

(#1959) detroitrw válasza ponti_ak (#1954) üzenetére

detroitrw
(őstag)

na sikerált megcsinálni a kütyüt :))

a hibajelenség:
Cowon D2 /vagy D2+/
bekapcsolás után zöld és lila téglalapok vannak a képen
nem látja a windows mint usb

itt a leírás hozzá! (ezek szerint ez egy valós hiba :DDD /mármint hogy nem én b@sztam el :B /)

annyit hozzátennék hogy érdemes azt a firmware-t rátöltetni ami legutoljára volt rajta /nekem csak ezt fogadta el/
ill. ha sikerült felismernie a win-nek a készüléket akkor a belső "lemezt" érdemes megformázni
legalábbis nekem e nélkül mindig újradobta a hibát valszeg az a szektor megsérülhetett ...

az a lényeg hogy újra megyen a cucc, mint azelött :))

(#1960) ponti_ak válasza detroitrw (#1959) üzenetére

ponti_ak
(PH! addikt)

Hurrá, és gratulálok! Örülök hogy sikerült megjavítani! :C

(#1961) detroitrw válasza ponti_ak (#1960) üzenetére

detroitrw
(őstag)

én jobban :U

gondoltam akkor már berakom ide is a megoldást hátha kőll másnak is :C

(#1962) hkari

hkari
(senior tag)

Sziasztok. Egy nagy kérdésem lenne hozzátok :)
Szeretnék venni egy mp3 lejátszót.Régen volt már Cowon X5-öm,és D2-őm.
Emlékszem hogy a D2-nek nem volt olyan szép hangja mint az X5-nek ,és az nagy csalódás volt,szóval inkább megkérdezem. Milyen típust érdemes most cowon fronton venni? 50 körül van a határ amennyit szánok rá. Ebay-en nézegettem,és nehéz dönteni. Nem cowon-ba nézegettem a Zune HD-t pl. Erről tud valaki valamit? Én hangerőmániás vagyok ,és persze hangminőség se mindegy,és sok helyen olvastam hogy nem túl hangos a HD. Cowonból az S9-et néztem. Szerintetek mit érdemes venni?

WP7 XBOX Live: ahorvathkaroly

(#1963) penene válasza hkari (#1962) üzenetére

penene
(őstag)

Ha S9 felé érdeklődsz, és jó neked használt (én Simi-San-tól vettem, jó állapotban, maradt is úgy), azt hiszem nemsokára 1 éves lesz összesen, akkor beszélhetünk róla.

Jó egyébként, nincs vele bajom, meg vagyok elégedve a hangminőségével (erejével is bőven), U3 után más a hangszín, használtam a videó részét is, meg faja az érintőképernyő, de egy X5-öt próbálnék ki utána, viszont a 2 együtt nem kell szerintem(U3am is van). :)
Bár a videó része nagyon jó, de mostanában inkább csak zenére használom.

[ Szerkesztve ]

"Szedjek-e valami fehérjét szerintetek, vagy inkább tisztán?"

(#1964) hkari válasza penene (#1963) üzenetére

hkari
(senior tag)

Köszi,de most egyenlőre inkább a Zune felé hajlok. Valahol meghallgatok egyet,és aztán döntök. De ha nem jön be a Zune írok neked!

WP7 XBOX Live: ahorvathkaroly

(#1965) penene válasza hkari (#1964) üzenetére

penene
(őstag)

Biztos az is jó, azt nem ismerem. :)

(#1966) picirizs

picirizs
(újonc)

Szevasztok!

Már mindenki olyan sok jót mondott a lejátszókról, nem is akarom őket méltatni. Egy iAudio 7-es boldog tulajdonosa vagyok, a minap történt egy kis baleset vele. A külső plexi rap megrepedt, a kijelző teljesen ép, semmi baja. Kérdésem az lenne, hogy lehet -e ezt a plexitörést lvalahogy orvosolni, megéri -e, hiszen a gyengébb esztétikai megjelenésen kívül túl sok vizet nem zavar...

(#1967) ponti_ak válasza picirizs (#1966) üzenetére

ponti_ak
(PH! addikt)

Szia,

Kijelző csere lenne rá a megfelelő megoldás.

Az infopatika szerviz megmondja, mennyiért.

Ezután eldöntheted, megéri-e a költségeket a szépészeti beavatkozás.. :)

Üdv: ponti

(#1968) penene

penene
(őstag)

S9-nél a bluetooth az csak valami speciális cuccal működik? Mert simán telóhoz nem tudok kapcsolódni, meg ő se látja.

(#1969) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Üdv! Garin kívüli U3 akksi csere esett meg már valakivel? Kb. mennyi az annyi? Mostanság mintha kezdene egy kicsit csökkenni az akku ereje (nem csodálkozom rajta mondjuk túlzottan). Köszi! :R

Nézegettem, hogy lehet-e kapni külön, de sehol nem találtam. D2, M3, X5-ökhöz van szép számmal eBay-en, de U3-hoz nincs találat sajnos.

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#1970) Mauzes

Mauzes
(senior tag)

Üdv!

Lehet, hogy fura kissé itt ilyet kérdezni, de milyen minőségi alternatívái vannak most az Cowon/iAudio cuccoknak, ha fontos a FLAC-lejátszás, a jó hangminőség, legalább 8 GB és a viszonylag hosszú üzemidő? Igazából csak zenehallgatás érdekel.

Egy G3-at használok régóta, de már annyi FLAC-om van, hogy nagyon érik a csere, de egyáltalán nem vagyok képben most ezen a téren, ezért kérem a segítségeteket.

Előre is köszi!

[ Szerkesztve ]

(#1971) vili13 válasza Mauzes (#1970) üzenetére

vili13
(őstag)

"Minőségi alternatíva" lehet a Sandisk Sansa Fuze / Fuze+ / Clip+, hangminőségre nézve mindenképp, a bővíthető memória is mellettük szól, a RockBox telepítésének lehetősége is, az üzemidő már nem annyira, de árban viszont rendkívül versenyképesek.

(#1972) Hummin

Hummin
(lelkes újonc)

Tényleg jó lenne már egy G3 utód (már 5 éve használom). Számomra ezek lennének a fontosak
- AA akkut használjon
- hosszú üzemidő, akár 2 darab AA akkuval is, így lehetne vonali kimenet is. :K
- hangminőség növelése ha lehet, ne legyen pause-nál alapzaj, léptetéseknél kattanás
- lossless támogatás
- alacsony fogyasztású kijelző, G3 kijelzője is elegendő a célra.
- 8-16 GB flash, esetleg bővítési lehetőség.
- távirányíthatóság
- jó lenne egy az Amazing Slow Downer-hez hasonló lassító/gyorsító, ami nem változtatja meg a hangmagasságot.

De ilyet nem fog gyártani senki. Cowon még az AA-hoz sem fog visszatérni soha. sajnos. :(

(#1973) Mauzes válasza vili13 (#1971) üzenetére

Mauzes
(senior tag)

És mi a helyzet a szintén flac-képes cuccokkal, mint pl. a Samsung YP-P3, Samsung YP-R0, Samsung YP-Q2, Philips GoGear Vibe vagy iRiver E150? Ezekhez képest hogy áll egy Cowon S9 vagy iAudio7?

Amúgy az S9 bluetooth összeköttetése telefonnal tényleg olyan nehézkes? Sokan írják, hogy nem megy nekik...

[ Szerkesztve ]

(#1974) Mauzes válasza Mauzes (#1973) üzenetére

Mauzes
(senior tag)

+ Van még olyan lejátszó az S9-en kívül, ami tud gapless-t (MP3, FLAC)?

(#1975) penene válasza Mauzes (#1973) üzenetére

penene
(őstag)

Hát nekem sikerült legutóbb már párosítani, viszont küldeni rá zenét nem, ill. nem tudom, mit lehet csinálni kapcsolatkor.

(#1976) adnoctum18

adnoctum18
(senior tag)

Egy 1 gigás G3 nem érdekel valakit? Ha igen, P.Ü.

---"I am not mad. I am interested in freedom. Good Luck, J. Morrison."--- ---- Dropbox account, 2,5 giga tárhely ingyen, bárhonnan: http://db.tt/byNr9zK ----

(#1977) adnoctum18 válasza adnoctum18 (#1976) üzenetére

adnoctum18
(senior tag)

A G3 elkelt, ugyanitt 2 gigás U3 eladó lehet!:)

---"I am not mad. I am interested in freedom. Good Luck, J. Morrison."--- ---- Dropbox account, 2,5 giga tárhely ingyen, bárhonnan: http://db.tt/byNr9zK ----

(#1978) Mauzes

Mauzes
(senior tag)

Sziasztok!

Nekem egy J3-ast sikerült beszereznem, ami a legújabb, 2.23-as firmware-rel érkezett. 1-2 észrevétel, illetve kérdés a J3 vagy S9 tulajokhoz (az majdnem megegyezik ezzel).

1. Igaz, hogy alapból megeszi az srt feliratot, de nem tökéletesen játssza le. Az adott sor/sorok mindig megfelelő időzítéssel indulnak, de egészen a következő sor indulásáig a képernyőn maradnak. Tehát egy gyors beszélgetésnél nem veszel észre semmit, de az utolsó mondat után sokáig olvashatod a képernyőn ennek a sornak a feliratát. Ezt más is tapasztalta már, vagy az srt is ugyanolyan jó, mint az smi (azt mindenféle lag nélkül, jól játssza le nálam)?

2. A videómenü és videólejátszás esetén csak vízszintesen tartva jó a kép, azaz el van fordulva. Igaz, mindkét hosszabb oldalra lehet fordítani, tehát a g-szenzor működik eközben is, de függőleges pozícióba nem áll a lejátszó. Ha viszont még egyet nyomok a videólistára, ami után bejön a library/browser, akkor ugye visszaáll függőlegesbe. Nem nagy ügy, csak furcsa, hogy alapból kivették ennek a támogatását, beállítani sem lehet. Ez S9-nél is így van?

Amúgy nagyon tetszik a lejátszó, de még csak itthon volt lehetőségem próbálgatni. Ami negatívumot el tudok mondani, hogy nem ismeri a png-t, valamint csak akkor hajlandó albumborítót mutatni, ha az cover.jpg vagy az egyes fájlokba van beágyazva. Tehát se folder.jpg se más, ez akkora hülyeség, remélem, fw frissítéssel orvosolják. Valamint észrevettem egy bug jellegű dolgot, próbaképp egy mp4 kiterjesztésű videót másoltam rá, amit mutatott is a menü meg minden, lejátszani ugyan nem tudta, de ami bug, hogy nem volt képes sehogyan sem törölni. Valamint tudom, hogy elvileg csak headset-tel párosítható a bluetooth, de sokaknak sikerült telefonnal is, nekem az egyszerűbb Nokiámmal nem sikerült összehangolni.

Persze lehetne ezt folytatni a végtelenségig, hogy miért nincs mkv támogatás, miért nem adnak hozzá alapból hálózati töltőt, stb., de alapvetően remekre sikerült az a cucc.

(#1979) Mauzes válasza Mauzes (#1978) üzenetére

Mauzes
(senior tag)

Na, vonatozás közben hosszabb használatra volt lehetőségem, és egy dolog elég nagy nemtetszést váltott ki. Hogy ez most minden új lejátszón így van, vagy csak nekem vannak furcsa igényeim, azt nem tudom.

Szóval a régi G3-on úgy hallgattam zenét, hogy felpakoltam rá albumokat, beállítottam, hogy mindent játsszon le, és így vette is sorra, ha vége egy albumnak, jött a következő. Ha egy másik albumot akartam meghallgatni, akkor a listán visszaléptem egyet az albumokhoz, beléptem annak az albumnak a mappájába és kattintottam, ami után váltott számot, de a lista megmaradt, és az album végén ugrott a következőre.

Na ezen ilyen nincs. Ugye tagek alapján vannak különböző csoportosítások, hogy előadó, album, stílus, év, stb. Ha egy albumot akarsz meghallgatni, akkor kiválasztod benne az első számot, viszont ha vége az albumnak, akkor vagy megáll vagy kezdi elölről, beállítástól függően. Tehát minden album végén újra elő kell venni, és választani egy albumot. Választhatod persze, hogy egy előadó összes számát vagy a lejátszó összes számát játssza, de ekkor ABC-sorrendben fogja ezt megtenni. És én nem így szeretném.

Van ugyan egy olyan lehetőség, hogy a browser-ben az egész Music mappát berakod a kedvencek közé, így az összes albumot megfelelő számsorrenddel játssza le, de ezzel két gond van:
1. nem erre szeretném használni a kedvencek listát. Azt arra tartogattam, hogy a zenehallgatás közben ha nagyon megtetszik egy szám, akkor az beteszem, így sok idő múlva ott csak olyan számok lesznek vegyesen, amiket nagyon szeretek, és ha olyanom van, csak azokat a számokat hallgassam. Ez tehát egy on-the-go típusú mentési lehetőség.
2. ami a nagyobb baj, hogy ha albumot akarok váltani, akkor visszalépek a kedvencek listájába, ahol az összes szám szerepel fájlnév szerint, azaz 01 - számcím, 02 - számcím, stb. Na most ha van rajta vagy 80 album, akkor én számcím alapján nem fogom tudni, hogy az kinek melyik albumja! Nem jegyzem meg az összes számcímet, ráadásul még végignézni is sokáig tart. Ha meg visszaváltok albumnézetbe, akkor megint ott vagyok, hogy könnyen megtalálom az albumot, de csak azt az egy albumot játssza le a gép.

Mondjátok kérlek, hogy csak én vagyok balfék, és van megoldás a problémára, mert nagyon nem szeretnék változtatni a zenehallgatási szokásaimon (albumonként kütyü elővesz vagy nem váltok albumot lenne a 2 lehetőség, amit ki szeretnék kerülni)!

Köszi!

[ Szerkesztve ]

(#1980) penene válasza Mauzes (#1978) üzenetére

penene
(őstag)

S9-em van, és:
1. nekem jól játssza le az SRT-t, nincs ilyen lag (nem tűnt fel).
2. Nekem játssza rendesen függőlegesben is
3. Bluetooth: párosítanom sikerült telefonnal, szgéppel is, de sokra nem mentem vele, nem tudtam adatokat mozgatni. Ha csak headsetre van, akkor meg is van, hogy miért nem. :)

(#1981) penene válasza Mauzes (#1979) üzenetére

penene
(őstag)

Ha ALL-ra teszed a lejátszást (S9), akkor ha vége az egyik albumnak, akkor megy tovább ABCben.
Viszont ha azt akarod, hogy pl. egy folder (és annak alfolderei) között shufflézzon, akkor bizony azt a kedvencekbe kell rakjad. Ezzel nekem csak egy bajom van, hogy csak számonként tudom eltávolítani a számokat, és ez 200-nál már körülményes (de lehet csak én nem jöttem rá, hogyan lehet az egészet üríteni :D)

(#1982) Mauzes válasza penene (#1981) üzenetére

Mauzes
(senior tag)

Sajnálattal hallom, hogy felirat- és videólejátszás tekintetében a J3 kevésbé jól szuperál, mint az "elődje". Bluetooth-t meg azért akartam a telefonnal összehangolni, hogy ha hívnak, akkor azt jelezze nekem valahogyan.

Az albumlejátszásnál viszont nekem valami bűzlik. Van ugye 3 lehetőség, ALL, egy mappa ikon, és 1. Ez ugye elvileg azt jelentené, hogy mindent, adott mappát és egy számot játszon-e le/ismételjen annak függvényében, hogy egy másik beállítás ismétlésre (körkörös nyíl) van-e téve vagy megállításra (valahogy így néz ki a jele: ->I ). Na most nekem az ALL és a mappa ikon beállítása között nincs különbség. Így is úgy is egy album után vagy megáll vagy kezdi elölről az albumot. Akkor ezek szerint ez nem normális. :(
És te bárhogyan indítasz el zenét, az ALL-nál folytatja a következő albummal? Hogy vannak a mappák a lejátszódon? Én úgy teszem rá a zenéket, hogy a Music mappába bemásolom az albumokat, és kész...

(#1983) penene válasza Mauzes (#1982) üzenetére

penene
(őstag)

ALL-nál nem korlátozódik az albumra.
Albumnál adott Folderben működik - tehát Album=Folder. :)
Sajnos olyan nincs rajta, hogy Folder és azok alfolderei, annál kell a kedvenceket nyomni.

Az, hogy körkörös vagy nem, az az album továbblépést nem befolyásolja, kivéve, ha az utolsó albumnál van, mert akkor ha nem repeat, akkor megáll (ALL).

Music folderban vannak könyvtárak és alkönyvtárak (de amúgy nem kötelező musicba tenni, csak alapból azt nyitja meg - meg lehet ez az ALL dolog és a music folderre vonatkozik, de még nem próbáltam zenét más folderben).

[ Szerkesztve ]

(#1984) Mauzes válasza penene (#1983) üzenetére

Mauzes
(senior tag)

Kicsit szájbarágósan írok, de csökkent képességekkel rendelkezem így szilveszter környékén...

Na, most hogy jól értelek-e, szerintem így kellene lennie (a Music mappába vannak bemásolva a zenék, 1 album=1 mappa):

ALL, körkörös: sorban lejátssza az összes albumot, majd az utolsó album után folytatja a lejátszást a legelsővel.

ALL, ->I : sorban lejátssza az összes albumot, majd az utolsó album után megáll.

Folder, körkörös: lejátssza az adott mappát (esetemben albumot), majd az album utolsó száma után folytatja az album első számával.

Folder, ->I : lejátssza az adott mappát/albumot, majd az album utolsó száma után megáll.

1, körkörös: lejátssza az adott számot, majd ha vége, kezdi elölről.

1, ->I : lejátssza az adott számot, majd ha vége, megáll.

Plusz még van, hogy sorban vagy random, de ez most nem számít, annyi, hogy annak is adott tartományban kellene érvényesülnie.

Nekem az a gondom, hogy az ALL, körkörös = Folder, körkörös és ALL, ->I = Folder, ->I. Tehát ugyanúgy viselkedik mindkét beállításnál. Nem tudom elérni, hogy az összes albumot lejátssza egymás után (csak, ha a Music mappát egyben beteszem a kedvencekbe, de ez az, amit el akarok kerülni)... :(

[ Szerkesztve ]

(#1985) penene válasza Mauzes (#1984) üzenetére

penene
(őstag)

Értelek, úgy kéne működni, ahogy írtad.
Akkor ez nem működik megfelelően. :N

(#1986) Mauzes válasza penene (#1985) üzenetére

Mauzes
(senior tag)

No, miután kutakodtam kicsit, két dologra jöttem rá. Az egyik, hogy részletes írásaimból csak a lényeget hagytam ki:

az ALL funkció csak [Album], illetve [Előadó] nézetben nem működik, tehát mikor tag-ek alapján csoportosít. Ha mappanézetben választok zenét, akkor megfelelő. Szóval a probléma így annyira redukálódott, hogy az amúgy elég jól kinéző Matrix browser funkció nem használható annyira jól, hiszen ott albumonként kell újra elővenni a lejátszót, ott nincs ALL funkció (nem működik).

A másik dolog, hogy ez az összes J3-nál így van, nem az én szoftverem a ludas. :)

Akkor még annyit hadd kérdezzek már meg, hogy ha a matrix browser-en választasz albumot és számot, akkor az ALL beállítás jól működik-e az S9-en.

(#1987) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Egyelőre csak érdeklődésképpen kérdezném meg, hogy szerintetek mennyit ér ez az mp3 lejátszó?

iAudio U3 2Gb (fekete), karcmentes (végig tokban hordva), összes tartozékkal - dobozzal, kábellel, fülessel, papírokkal, használati utasítással, számlával, plusz tok, plusz eredeti Cowon töltő (csak ezzel töltve, nem USB-ről).
Ja, és még az eredeti fólia is rajta van a kijelzőn :) Nagyon megkímélt darab. Emlékeim szerint most tavasszal lesz 3 éves.

Köszi! :R

[ Szerkesztve ]

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#1988) Ati bá

Ati bá
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Van egy Iaudio 4GB-os U5-öm. Ma délután be akartam kapcsolni, de nem történt semmi. Azt hittem csak lemerült, de ilyen esetben ki szokta írni, hogy Low Battery, és most azt se írja ki. Rádugtam a laptomomra, de nem látszik Windowsban, a kijelzője se világít :S Valakinek van valami ötlete, hogy mi történhetett vele? Eddig kifogástalanul működött, és ma se esett esett le vagy ilyesmi. Remélem nem ment tönkre

(#1989) Ati bá válasza Ati bá (#1988) üzenetére

Ati bá
(lelkes újonc)

Közben megoldódott. A reset gomb segített :)

(#1990) ^Clown válasza ^Clown (#1987) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ejj de kihalt a topik, srácok :(

(#1991) BenJoe

BenJoe
(senior tag)

Sziasztok!

Történt egy véletlen baleset: egy hálózati adapter jackdugóját beledugtam a cowon i7-em fejhallgató-kimenetébe. Egyből kihúztam, volt pukkanás meg talán egy kis ív is, és sült elektronika szag. :D
Az akksi strapabírása leapadt 10 órára (3 éves lejátszó), és a bal oldal néma. Ha kijjebb húzom a fülest, szól mindkettő, de a bal oldal enyhén centralizált és nem teljesen tiszta a hangzás. Van bárkinek bármi tippje, mi tehetnék?

Előre is köszönettel:
BenJoe

Now we're the ones who help to set the sun...

(#1992) ^Clown válasza BenJoe (#1991) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezt házilag nem fogod tudni megjavítani szerintem, add be az Infopatikába.

(#1993) themebuilder válasza BenJoe (#1991) üzenetére

themebuilder
(őstag)

Hát sajnos annyi neki. Szerintem nem javítja meg neked senki. Alkatrészként tudod eladni.

♫ Xears Bazár Számla/1év Garancia! -> xears.com + ebay.de ♫ Turbo Devices TD II/TD III v2/XE200Pro, XN1-2, Motion XMPro, Giant Force XGF500Pro, XR120Pro III/Resonance, iPhone 3/3GS/4 Headset href.hu/x/f41b ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇

(#1994) Alg

Alg
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hali!

Egy gyors kérdés, 1 gigás G3-at újszerű állapotban (értsd: hibátlan működés, frissen szervizben cserélt borítás) kb. mennyiért lehetne elpasszolni?

Bár nem tudom el szeretném-e adni, nagyon a szívemhez nőtt, és biztos nem kapnék annyit érte, amennyit ér... :(

(#1995) penene válasza BenJoe (#1991) üzenetére

penene
(őstag)

A konnektor dugót meg a füledbe akartad dugni? :D
Amúgy sajnálom. :(

(#1996) @lx

@lx
(újonc)

Sziasztok!

Tudom nem hirdetési topik, meg mennyek az @nyámba, de mégis beteszem ide hátha jár itt olyan aki megválna szeretett kütyüjétől, és továbbadná azt egy szerető gazdinak (nekem :)).

iAudio lejátszót keresek 20 ezer alatt! 7, U5, G3, U3

Megértéseteket köszönöm és bocs a szemetelésért.

[ Szerkesztve ]

Samurai on the toilet. (-_-)---(<_>)---(o_o)---(O_O)'---(^_^)'--- The End.

(#1997) adnoctum18 válasza @lx (#1996) üzenetére

adnoctum18
(senior tag)

Igen, az én U3mam pedig el is kelt!:)

Ugyanitt van egy M3 is, ha valakit érdekel, 40 gigás.

A Rio Karmát pedig már meg se merem említeni... :C

(#1998) ponti_ak válasza @lx (#1996) üzenetére

ponti_ak
(PH! addikt)

Privátok mentek.. :))

[ Szerkesztve ]

(#1999) Góliát

Góliát
(senior tag)

Hali.
Boldog tulajdonosa lettem egy Cowon j3-nak. Ma van a harmadik napja, hogy megvan és a kijelzőn rózsaszínes felhők váltogatják egymást zöldes árnyalatokká.
A készüléken minden más jól működik.
Erre tudna valaki magyarázatot adni? :R :R

Becsület-Tisztesség-Szeretet

(#2000) Lalos

Lalos
(újonc)

Egy kis segítségre lenne szükségem:IAudio i9 kapcsán.
Problematika: zene lejátszásnál nem jelenít meg képet, hiába másolom a mappájába, de pár albumnál, ami flac, ott van kép, pedig a könyvtárában nincs kép(ott hogyan van hozzárendelve?)! Tisztában vagyok a probléma súlyosságával :DDD , de már csak ez maradt, egyébként a player remek, igazán jó választás volt. Segítségeteket előre is köszönöm!

(#2001) Lalos válasza Lalos (#2000) üzenetére

Lalos
(újonc)

Jó, megtaláltam, fasza nagyon!

(#2002) Peregrinator

Peregrinator
(tag)

VESZEK rossz iAudio U3 és iAudio 7 MP3 lejátszót!
KIZÁRÓLAG ezek a típusok érdekelnek:
peregrinator@freemail.hu

(#2003) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ejj, de meghalt a topik :(

Az U3-am köszöni, jól van, bár mostanában nagyon ritkán veszem elő - inkább olvasni szoktam a buszon, itthon meg szól a laptopból a muzsika. De ennek a jövő héten véget vetek, leporolom, feltöltöm, felteszem rá az aktuális kedvenceket, aztán gyija :)

Még valami: mostanában többen is megkerestek, hogy megvennék az U3-am. Pedig nem eladó, csak elmélkedtem róla egyszer. Úgyhogy ne írjatok, nem eladó :)

(#2004) jeffo

jeffo
(kvázi-tag)

Kb. 3-4 éve vettem iAudio 7-et, amikor még valaki itt hirdette a Prohardveren.

Mostanában gyakran csinálja, hogy számítógépen a hozzávaló usb-s kábellel töltve később elég hamar kijelzi, hogy az akku üres. Bekapcsolásnál teli van az akku jel, de 10-20 perc után egyből lemegy üresbe.
Ennek ellenére lehet vele lejátszani, akár 3-4 óráig is, ill. nem is kapcsolt ki akku lemerülés miatt soha. Ha újraindítom, akkor megint teljesnek jelzi az akkut.

Ez eléggé fura, mert van hogy 5-10 órát vagy egy napig is rajta van a gépen, és a leválasztásnál jelzi is, hogy akku feltöltve.

Régebben volt, hogy nem töltöttem gyakran, csak mondjuk 10-20 óra játszás vagy ennél hosszabb idő után. Persze tudom, hogy talán jobb lett volna kis használat után rátenni.

Tapasztalt ilyet valaki, jöhet ez a hiba a hosszabb használat után?
Vagy szerintetek segítene, ha nem számítógéppel, hanem valami konnektoros usb töltővel tölteném?

Találtam egy webshopban ilyet: [link]

[ Szerkesztve ]

(#2005) SzGee válasza jeffo (#2004) üzenetére

SzGee
(kvázi-tag)

nekem is 7-esem van, 3 éves
én külső usb töltővel töltöm
hasonlókat tapasztalok, mint Te, de én már a kezdetektől, előfordul, hogy amikor kikapcsolom, még csak egy egység hiányzik a fullból, amikor bekapcsolom másnap vagy délután, akkor meg üresnek jelzi az akkut, de ki nem kapcsol
ha kikapcsolom meg vissza akkor az esetek 99%-ában újra 3 egység lesz rajta

szóval szerintem valami akkutöltöttség jelző hiba lehet

egyébként a külső töltőt csak javasolni tudom, sokkal hamarabb feltölti vele a kütyüt

If you leave me, can I come, too?

(#2006) Seraph 16

Seraph 16
(senior tag)

Sziasztok!
Mi ez a pangás. Pedig vannak újdonságok cowonéknál. C2 (a D2 utódja), D3 (ha telefonálni is lehetne vele, már a boltban lennék :DDD ). A J3 kicsit korábbi, de az is bejövős. Esetleg ezekről tudtok valamit hangminőségileg pl. vs U3 vagy D2.

"Habár fölűl a gálya, s alúl a víznek árja, azért a víz az úr!"

(#2007) Seraph 16

Seraph 16
(senior tag)

Hát nem nagyon pörög a topik... :( Akkor mit vesztek, ha nem cowont?

"Habár fölűl a gálya, s alúl a víznek árja, azért a víz az úr!"

(#2008) detroitrw

detroitrw
(őstag)

Na megint bibis lett a Cowon D2 @+

jelenség hogy állandóan zárolva volt a készülék (LOCK), így nem lehetett csak bekapcsolni a készüléket s kész :))

a bekapcsoló gomb alá került piszok okozta (külföldi oldalakon is ez egy valós hibajelenség!)
izopropanol-al végigtörölgettem a szétszedett nyákon lévő bekapcsoló gombot (hozzáteszem nem láttam ott semmilyen piszkot), viszont a tisztítás után érezhetően határozottabb a gomb mozgása

s tényleg ez a módszer megjavította a kütyüt

gondoltam leírom ha valakinek van hasonló problémája ...

(#2009) Moleman válasza Seraph 16 (#2006) üzenetére

Moleman
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Ez tényleg jó kérdés, engem is érdekelne, hogy milyenek az új Cowon termékek a hangminőség tekintetében.
Én egy hibátlan 2004-es U2 boldog tulajdonosa vagyok, akkoriban 73.900 ft-ért vesztegették, a maiak már jóval olcsóbbak, ezért gyanús, hogy hol spóroltak. :)

(#2010) LáGyó

LáGyó
(újonc)

Üdv mindenkinek.

Már jó pár éve szereztem egy iAUDIO x5v típust. Sajnos az előző tulaj nem tartotta sokra, így elég ütött-kopott, de működik. Ami a NAGY gondom : nem céljának megfelelően használta, hanem adat tárolásra, és ehhez FORMATÁLTA!! Nekem most a Rockbox 3.10 fut rajta... Szeretném vissza állítani eredeti állapotára. tud ebben segíteni valaki, hogyan kivitelezhető ez?

(#2011) BenJoe

BenJoe
(senior tag)

Sziasztok!

Villámkérdés: egy véletlenül tönkrevágott i7 helyébe mit ajánlanátok, 40k alatt? (mondjuk legyen 8 GB a belső memória.) Fontos lenne:

-Hangminőség --> ZENÉRE kell :)
-Akku
-Zseben keresztüli vezérlés* (elég annyira, mint amennyire az i7-et lehet)
-esetleg SD-bővíthetőség

Ami NEM fontos: csillivilli kijelző, multimédia: van androidos telefonom

*ebből engedek, ha nagyon nincs semmi. Nézegettem pl. az i10-et... hát, fene se tudja.
Bármilyen ötletet szívesen fogadok! :)

Előre is köszönöm:
BenJoe

(#2012) BenJoe válasza BenJoe (#2011) üzenetére

BenJoe
(senior tag)

3 versenyzőt találtam: i9 < i10; C2

Ez a C2 nem is tűnik rossznak... a microSD-s bővíthetőség miatt pedig pl. egy 4GB-os modellbe ebayről 5 ezerért szerezve egy 32-es kártyát már 36 GB tárhely van, ami bőven elég. :) Vélemények?

Üdv.:
BenJoe

(#2013)

(PH! addikt)

Kicsit kontaktos lett az U3-am csatlakozója. :(
Ha bedugom a jack dugót alapból csak az egyik fülemből szól a nóta, kb egy fél milivel kell egyik irányba elmozdítsam, hogy stereoban hallhassam a muszikát.
Igazából nem nagy dolog, csak annyiban kényelmetlen, hogy így zenehallgatás közben végig a kezemben kell legyen a lejátszó.

Kérdés: ezt lehet valahogy orvosolni? Pl ha vennék egy kontaktsprayt az segíthetne rajta? Esetleg egyéb tippeket várok olyanoktól, akiknek van hasonló tapasztalata.

[ Szerkesztve ]

''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman

(#2014) ^Clown válasza (#2013) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én arra szavazok, hogy vidd be az infopatikába, és ők megjavítják. Nem szoktak horror összegeket elkérni (legalábbis amikor én voltam kb. 2 éve, akkor még korrektek voltak).

(#2015) vz12 válasza (#2013) üzenetére

vz12
(lelkes újonc)

Halkan kérdezem: nem lehet, hogy csak a fülhallgatód lett kontakthibás?
Nekem volt már ilyen ...

(#2016) válasza vz12 (#2015) üzenetére

(PH! addikt)

Neem, azért ennyire nem vagyok láma.:)

''A vélemény olyan, mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.''-Hal Hickman

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.