- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Micro Four Thirds
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Steam Deck
Aktív témák
-
toeri
aktív tag
válasz
max-pain #121 üzenetére
1, Leírtam a logikáját a dolognak. Nem muszáj elhinni.
2, És specifikálhattak volna nagyobbakat is, ha lett volna értelme.
3, Mi a kérdés? (Mivel vitatkozol? Mit gondolsz, hogy mit állítottam én? Nem világos.)
4, Lásd 3,
5, Ezt sem én állítottam, hanem a Sony.
Azt hiszem még mindig nem világos. Te úgy képzeled a DVD-A szabványt, hogy az a DVD-V-től teljesen függetlenül jött létre. Én meg inkább úgy, hogy annak egy speciális formája. Ezért én magától értetődőnek veszem, hogy van átjárás a két szabvány között és nem definiáltak más forgási vagy átviteli sebességeket. A többi ebből következik.
További kellemes időtöltést!
Ui. Szerintem te csak a vita kedvéért csinálod az egészet, nem tudom ugyanis, mit akarsz bizonyítani? Szerintem a dolgok logikája látható és követhető, szerinted nem. Én azt állítottam, hogy az újnak tűnő szabványok mélyén nem elvi vagy technológiai határok vannak, hanem a régebbi szabványok. (Itt és most az SPDIF, mint feleslegesen cipelt határ.) Te mit is állítasz?
[Szerkesztve] -
max-pain
senior tag
válasz
max-pain #121 üzenetére
Ezt most talaltam:
[L]http://www.scte.org/documents/pdf/3-9.pdf[/L]
The direct output from PCM tracks on a DVD is at a 48- or 96-KHz sampling rate with 16, 20, or 24 bits, with higher sampling rates possible on DVD-Audio. The DVD license restricts PC output from copy-protected content to 48/24. Some players can output 96/24 PCM audio using a non-standard variation of IEC-958 running at 6.2 MHz (6.144 Mbps) instead of the normal limit of 3.1 MHz. The converted PCM output from multichannel audio tracks is at 48 KHz and up to 24 bits. The PCM output from a CD or laserdisc is at 44.1 KHz and 16 bits. Not all audio systems that can be connected to a DVD player are able to handle all these variations, but the more the better.
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lexus, Toyota topik
- Renault, Dacia topik
- EAFC 25
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest